Operator 3 ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Roosendaal
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Zoek je je een vaste baan als operator ?

Dit ga je doen


In het moderne machinepark van ons maken we uiteenlopende stalen oplossingen voor onze klanten. Vanuit de Unit Productie zorgen we voor het zo efficiënt mogelijk en tijdig produceren en verpakken volgens klantspecificatie van profielen die we vervolgens wereldwijd distribueren.

Wat wordt er van jou verwacht als operator:

In een team van 2 tot 3 operators produceer je klant specifieke stalen onderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de moderne profileermachines aan de hand van productie- en insteltekeningen. Onze klanten beoordelen ons continue op onze prestaties, waarbij je als team de verantwoording hebt voor de kwaliteit van het eindproduct. Tijdens de productie voer je allerlei controles uit, zodat de klanten verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Wij zoeken een gedreven vakman met een gezonde teamgeest en een flexibele werkmentaliteit.

Dit krijg je


Werken bij ons betekent met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities in de wereldmarkt te realiseren. We werken daarbij commercieel, maar met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Als jij meer wilt dan alleen een baan, en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes. Naast een goed salaris is er namelijk een winstdelingsregeling en zijn er regelmatig leuke andere extraatjes.
Werken bij ons: de baan die je écht wilt.

Dit ben je

Verder zien wij op jouw CV:

MBO-niveau 3, richting metaalbewerking, autotechniek of procestechniek
Goed technisch inzicht en ervaring met machinebediening
Bij voorkeur 2-3 jaar werkervaring in een productie omgeving
De functie is ingedeeld in een 3-ploegendienst.

Woonachtig regio Moerdijk, Breda, Dordrecht.

Hier ga je werken

Werken bij een schitterend (Moerdijk, 200 mw.) betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit Moerdijk helpen we onze klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen ze voor tevreden klanten wereldwijd.

Interesse?

Stuur je gegevens naar micheldevroed@werktalent.com

Deel via social media:
Michel de Vroed

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent