Verkoper binnendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Vlaardingen
Salaris € 2300,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Altijd al als verkoper / vertegenwoordiger in de binnendienst willen werken? Voor een nog te openen vestiging van een specialist in bouwmaterialen zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste medewerkers. Lees snel verder!

Dit ga je doen

Werken als verkoper / vertegenwoordiger? Klanten voorzien van de benodigde bouwmaterialen? En hier dan €2300 a €2500 bruto per maand verdienen? Wellicht is deze vacature dan iets voor jou!

Als verkoper binnendienst houdt jij je, hoe kan het ook anders, voornamelijk bezig met de verkoop van het uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. Iets wat je voornamelijk voor professionele klanten doet en incidenteel voor een particulier. Daar is natuurlijk wel enige productkennis voor vereist, maar met een de nodige affiniteit voor de bouw en/of bouwmaterialen kom je al een heel eind. Door het gewoon te doen leer je de producten vanzelf kennen! Vanzelfsprekend draag je in jouw rol ook zorg voor hoe de bouwshop eruit ziet. Hoe beter de showroom er immers uit ziet, hoe meer je verkopen kan. Naast klantcontact overleg je geregeld ook met de medewerkers in het nabijgelegen magazijn, de vaste leveranciers en medewerkers van de andere Logus-vestigingen. Je komt te werken in een klein en hecht verkoopteam welke op een informele manier samenwerkt. Hier kun je altijd terecht met je vragen, we moeten het immers samen doen!

Dit krijg je

• Een bruto maandsalaris tussen de €2300,00 en €2500 (afhankelijk van ervaring);
• 25 vakantiedagen per jaar;
• De keuze uit 12 ATV dagen of een maandelijkse toeslag van 5,16%;
• Een meer dan goede pensioenregeling;
• Reiskostenvergoeding van €0,19 per km (met een max van €200 per maand);
• De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. (interne) opleidingen en cursussen;
• Vast werk binnen een deskundig team met een informele en fijne sfeer;
• Bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever;
• Ruimte voor eigen inbreng waar ook echt naar geluisterd wordt;
• Standplaats: Rotterdam of Delft

Dit ben je

Om in aanmerking te komen voor deze vacature vragen wij natuurlijk ook iets van je. Zo dien je in ieder geval te voldoen aan de volgende criteria:
• Enige ervaring als verkoper, accountmanager, commercieel medewerker of iets dergelijks;
• Affiniteit met de bouw en/of bouwmaterialen;
• De bereidheid om je verder te bekwamen in de bouwmaterialen;
• MBO werk- en/of denkniveau;
• Fulltime beschikbaar;
• Woonachtig in de omgeving van Rotterdam of Delft;

Daarnaast moet je het leuk vinden om te werken in een klein en ervaren team. En dien je, net als onze opdrachtgever, service- en klantgerichtheid hoog in het vaandel te hebben staan. Als verkoper / commercieel medewerker weet jij je goed te verdiepen in de wensen en behoeften van je klant, dit bepaald immers of men bij jou zal kopen.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van bouw- en afbouwmaterialen. Op dit moment opereren zij met name in de regio’s Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland met 40 zusterondernemingen.

Als verkoper binnendienst kom jij te werken op een geheel nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid. Gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Zoetermeer, Schiedam, Rijswijk, Spijkenisse, Vlaardingen, Delft of Capelle aan den Ijssel. Voor deze (nog te openen) vestiging zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrouwbare werknemers die er een succes van willen maken!

Interesse?

Ben jij de ervaren verkoper binnendienst die wij zoeken? En wil je meebouwen aan een nog te openen bouwmarkt in Rotterdam Zuid? En ben je toe aan een vaste baan (met uitzicht op een vaste aanstelling? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent