Verkoper buitendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Delft
Salaris € 2700,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Altijd al willen werken als verkoper in de buitendienst? Heb je affiniteit met de bouw en/of bouwmaterialen? En lijkt het je leuk om bij te dragen aan een nog te openen vestiging (groothandel in bouwmaterialen)? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een verkoper buitendienst. De naam zegt het eigenlijk al, in deze functie ben je veelal op pad (oftewel in de buitendienst). Zo bezoek je geregeld de bestaande klanten om na te gaan of je hen nog ergens bij kunt helpen. En doe je er alles aan om omzet te creëren bij nieuwe klanten. Onze opdrachtgever heeft een uitgebreid assortiment met bouwmaterialen welke jij aan de man probeert te brengen. Natuurlijk gaat het om het realiseren van verkopen. Maar het bieden van service en het geven van advies op maat is voor onze opdrachtgever misschien nog wel belangrijker.

In jouw rol werk je, hoe kan het ook anders, samen met de verkopers in de bouwshops. Zij weten immers precies hoeveel voorraad er nog is en wat er mogelijk is. Je krijgt in deze functie te maken met zowel zakelijke als particuliere klanten. Juist daarom is het essentieel dat jij je weet te verplaatsen in de klant. Het gaat immers om het vervullen van hun wensen en behoeften.

Je komt te werken in een hecht verkoopteam welke over twee vestigingen verdeeld is. Verder heb je intensief contact met de magazijn-/logistiek medewerkers en heb je geregeld contact met collega’s van andere vestigingen. Standplaats van de vacature is regio Rotterdam.

Dit krijg je

Een hele gave fulltime functie met veel vrijheid om het op jouw eigen manier te doen!
Hier stellen wij jou het nodige tegenover, namelijk:
• Een bruto maandsalaris van €2.700,00 a €3.200,00 o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van ervaring);
• Reiskostenvergoeding van €0,19 per km (met een max van €200 per maand);
• 12 ATV dagen of een maandelijkse toeslag van 5,16%;
• Een goede pensioenregeling;
• Mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling d.m.v. opleidingen en cursussen;
• Vast werk binnen een deskundig team met een informele en fijne sfeer;
• Ruimte voor eigen inbreng waar ook daadwerkelijk naar geluisterd wordt;

Dit ben je

Je hebt ervaring in de bouw, of als verkoopmedewerker en bent geïnteresseerd in de verkoop van bouwmaterialen. Je vindt het leuk om met een klein en ervaren verkoopteam samen een succes te maken van de nieuwe vestiging. Je bent nauwkeurig, pro-actief en bovenal klantvriendelijk en dienstverlenend. 

Daarnaast vragen wij:
• Een mbo- werk- en denkniveau;
• Kennis van de bouw of bouwmaterialen;
• Goede verkoopkwaliteiten;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van bouw- en afbouwmaterialen. Op dit moment opereren zij met name in de regio’s Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland met 40 zusterondernemingen.

Als verkoper buitendienst kom jij in de basis te werken op een geheel nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid. Gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Dordrecht, Schiedam, Rijswijk, Spijkenisse, Vlaardingen, Delft, Barendrecht of Capelle aan den Ijssel. Voor deze (nog te openen) vestiging zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrouwbare werknemers die er een succes van willen maken!

Interesse?

Ben jij de ervaren verkoper buitendienst die wij zoeken? En wil je meebouwen aan een nog te openen bouwmarkt in Rotterdam Zuid? En ben je toe aan een vaste baan met uitzicht op een vaste aanstelling?

Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent