Monteur systeem plafonds en wanden

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 1900,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij de ervaren kracht in het zetten van systeemplafonds en/of systeemwanden? Beschik je daarnaast ook over een geldig VCA-certificaat en eigen vervoer om op de zaak te komen? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Wil je werken bij een specialist in de kantoorinrichtingen en tussen de €1900,00 en €2100,00 bruto per maand verdienen door te doen waar jij goed in bent?

Als ervaren plafonneur ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe systeemwanden en systeemplafonds bij de eindklant. In jouw rol ben jij de ervaren kracht welke precies weet wat hem/haar te doen staat. Voorafgaand je aan de slag kunt met het plaatsen ervan, moet je jouw werkplek eerst gereed maken door bijvoorbeeld wat sloop- en/of voorbereidende werkzaamheden uit te voeren. Dit doe je natuurlijk niet alleen, de hulpmonteur/sjouwers helpen jou hierbij. Wanneer dit allemaal gebeurd is start je met het plaatsen (montage) van het systeemplafond, en de systeemwanden/metalstudwanden en uiteindelijk maak je jouw werkplek weer spik en span zodat je het met gepaste trots kan laten zien aan de eindklant.

Zoals je hierboven kunt lezen, wij zijn echt op zoek naar de ervaren plafonneur / systeemwandenbouwer. De allround monteur die elke klus weet te klaren!

Dit krijg je

 • Een bruto maandsalaris tussen de €1900,00 en €2100,00 op basis van jouw ervaring;
 • Een (vast werk) fulltime functie op basis van 40 uur;
 • Tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever;
 • Een goed inwerktraject door collega’s met kennis en ervaring;
 • Een werkweek van maandag t/m vrijdag
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Bouwmaterialen;
Wat wellicht ook goed is om te weten dat je komt te werken in een gezellig en informeel team waar ook tijd is voor humor en plezier op de werkvloer. In jouw rol werk je in de buitendienst, concreet betekent dit dat je komt te werken op diverse locaties.

Dit ben je

Een afgeronde relevante opleiding zou mooi meegenomen zijn, echter vindt onze opdrachtgever praktijkervaring veel belangrijker.
Om in aanmerking te komen voor deze functie, moet je in ieder geval voldoen aan de volgende eisen:
 • Ervaring in het zetten van systeemwanden en systeemfplafronds;
 • Ervaring heeft in het aansturen van de directe collega's;
 • Rijbewijs en eigen vervoer (fiets en/of ov voldoet niet);
 • Een geldig VCA certificaat;
 • Zelfstandig en of in teamverband werken gaat jou goed af;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een specialist in het leveren van complete inrichtingen voor o.a. kantoren, scholen, zorginstellingen, bedrijfsruimtes en winkels. Met een klein team aan deskundigen die een groot extern team aansturen, worden er dagelijks op verschillende locaties in Nederland worden grote projecten gerealiseerd. Hierbij kan gedacht worden aan kantoorontwerp, ontmanteling, opbouw en renovatie. Er wordt voornamelijk gefocust op systeemplafonds, glaswanden en systeemwanden. De organisatie is een familiebedrijf waar de lijnen kort zijn. Je komt dan ook terecht in een warme en hechte werksfeer.

Onze opdrachtgever is gevestigd in Waddinxveen, hier kun je naast het kantoor ook een showroom, het magazijn en de werkplaats vinden. Onze opdrachtgever is gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Dordrecht.

Interesse?

Is dit nou de ideale vervolgstap in jouw carierre? Solliciteer dan snel! Via de rode sollicitatie button kun je direct reageren op de functie. Vergeet hierbij niet je CV en motivatie bij te voegen. Heb je vragen? Bel ons gewoon even: 010-2437383 of stuur ons gewoon even een mailtje: pascalwissenburg@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent