Heftruckchauffeur 2 ploegen

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Venlo
Salaris € 1990,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Hou jij wel van lekker laden en lossen? En doe jij dit liever op de heftruck dan dat je de hele tijd moet lopen? Mooi zo, want dan is deze functie als heftruckchauffeur in 2 ploegen jou op het lijf geschreven!

Dit ga je doen

Als heftruckchauffeur besteed jij menig tijd op de heftruck, maar dit is natuurlijk niet het enige waar jij je mee bezighoudt! In deze functie houd jij je namelijk met de volgende werkzaamheden bezig:

 • Laden en lossen van vrachtauto's met behulp van de heftruck
 • Verzorgen van intern transport van producten en grondstoffen (m.b.v. heftruck)
 • Verrichten van preventief (klein) onderhoud aan de heftruck
 • Juiste registratie van de logistieke stromen
 • Jij zorgt voor een veilige werkomgeving en houd jezelf ook aan de geldende veiligheidsnormen op de vloer!

Dit krijg je

Al helemaal zin gekregen om vanuit jouw heftruck lekker bezig te zijn bij onze opdrachtgever? Dan wordt dat alleen nog maar meer wanneer je de arbeidsvoorwaarden ziet! In deze functie krijg jij namelijk:

 • Salaris van €11,50 bruto per uur
 • Ploegentoeslag
 • Pensioenopbouw
 • Tijdelijk dienstverband met kans op vast contract bij gebleken geschiktheid
 • Fulltime baan voor lange tijd
 • Leuke functie binnen een gezellig team bij een organisatie die aandacht heeft voor jou!

Dit ben je

Om aan de slag te gaan in deze leuke functie bij dit betrokken en mensgerichte bedrijf is het belangrijk dat jij jezelf herkent in het volgende:

 • Jij hebt de nodige (rij) ervaring met intern transport
 • Jij bent woonachtig in de omgeving van Venlo, Venray of Boxmeer
 • Jij hebt affiniteit met logistieke processen binnen een productieomgeving

Hier ga je werken

Onze klant is een expert als het gaat om produceren en leveren van substraten voor alles wat groeit en bloeit. Het is een familiebedrijf van Nederlandse bodem gevestigd op verschillende locaties zoals in De Lier, Nijmegen en Grubbenvorst, met meer dan 100 jaar ervaring en het levert wereldwijd aan 85 verschillende landen. In het bedrijf werken ruim 250 medewerkers aan het optimaal beleveren van de klanten. Het bedrijf hecht grote waarde een een goede werksfeer en onderlinge samenwerking. Zij zetten dan ook altijd hard in om nieuwe medewerkers zich thuis te laten voelen binnen de cultuur van het bedrijf.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent