Telefoniste

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2400,- per maand
Direct naar:
Heb jij een prettige telefoonstem en weet je van aanpakken?

Dit ga je doen

Naast dat je in de functie als telefoniste, alle binnenkomende telefoontjes naar de juiste afdeling doorschakelt, zorg jij dat alle cliëntdossiers in orde zijn zodat de notaris hier mee aan de slag kan. In deze dossiers zitten natuurlijk heel veel persoonlijke gegevens, jij gaat hier heel secuur en vertrouwelijk mee om.

Dit zijn de werkzaamheden welke dagelijks voor komen:
• Telefoon doorzetten;
• Licht administratief werk;
• Dossiers invoeren;
• Aktes inbinden.

Omdat veel notariële zaken op korte termijn geregeld moeten worden, kan de werkdruk af en toe best hoog zijn. Toch gaan we hier met z'n allen voor en weten wij als team van aanpakken. Wij zoeken daarom ook een type dat hier bij past, keihard werkt tijdens de kantoortijden maar er ook van houdt om lekker te ontspannen tijdens gezamenlijke borrels of etentjes.

Dit krijg je

Buiten het feit dat wij de mogelijkheid bieden je te ontwikkelen tot professional, willen wij je graag goed belonen voor je inzet en je harde werken. Wij vinden dat daar de volgende voorwaarden bij horen:

• Een fulltime, vaste baan voor 37,5 uur per week;
• Een salaris tot €2.400 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
• Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever;
• Er worden regelmatig teamuitjes en borrels georganiseerd;
• Je komt terecht in een hecht en stabiel team.

Dit ben je

Naast dat je weet van aanpakken en secuur kan werken, vragen wij het volgende:

• MBO/HBO werk - en denkniveau;
• Je bent woonachtig in de omgeving van Gorinchem;
• Je hebt een prettige telefoonstem.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als één van de grotere en betere notarissen van Gorinchem en omgeving. De organisatie kenmerkt zich door het keiharde werken, het directe contact met klanten en collega's en benaderen de markt met een eerlijke en concurrerende prijs. Wij zetten ons in de markt in door altijd up-to-date te blijven van de ontwikkelingen, zowel in de branche als op het gebied van automatisering en social media. Ook vinden wij het belangrijk om een goed werkgever te zijn en bieden wij kansen aan de collega's door de mogelijkheid te bieden om zich te ontwikkelen en door te groeien.

Interesse?

WerkTalent verzorgt de werving en de selectie voor onze opdrachtgevers én treedt op als jouw adviseur. Wij voeren samen een eerste gesprek onder het genot van een kop koffie en gaan aansluitend met jou op gesprek bij jouw toekomstig werkgever. Wanneer er een klik is, jij graag bij onze opdrachtgever wil werken en zij in jou de juiste collega zien dan krijg je direct een contract voor bepaalde tijd.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken? Bel of app dan naar: 06-41277513 of mail naar bartschobben@werktalent.com.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent