Productiemedewerkers en logistiek

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2000,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Logistieke en productie banen tussen Gorinchem, Raamsdonksveer, Waalwijk en Zaltbommel

Dit ga je doen

We zoeken meerdere kandidaten voor diverse logistieke, productie en (leerling) technische banen in de omgeving van Sleeuwijk - Almkerk - Raamsdonksveer, Waalwijk, Zaltbommel. Zoek je een nieuwe baan, stuur ons dan je cv door en we bellen je om te bekijken welke opties het beste bij jou passen. Je kunt denken aan:

  • Logistiek werk in een magazijn of binnen een productiebedrijf
  • (Leren) werken met je handen, bijvoorbeeld als monteur in de zonnewering, natuursteen of vloerverwarming, waarbij je dagelijks met een collega bij klanten of projecten aan het werk bent
  • productiemedewerker en operator banen

Dit krijg je

Het salaris verschilt per functie, maar over het algemeen liggen de salarissen aan de hoge kant. Voor de technische functies kan je echt het vak leren, en wordt je daarin (betaald!) goed begeleid. Voor alle banen geldt dat het gaat om een fulltime baan waarin je snel toewerkt naar een vast dienstverband.

Dit ben je

Jij bent gemotiveerd, hebt je rijbewijs, steekt graag je handen uit de mouwen en bent representatief en beheerst de Nederlandse taal prima. Je woont in de regio tussen Breda, Tilburg, Waalwijk en Gorinchem. Je bent vooral positief ingesteld en hebt zin in je werk!

Hier ga je werken

De bedrijven waarvoor we werven kiezen bewust voor WerkTalent, om ze te helpen de talenten te vinden die ze snel op vast contract kunnen nemen. Alle bedrijven liggen tussen Raamsdonksveer, Werkendam, Gorinchem, Zaltbommel en Waalwijk.

Interesse?

De werving voor nieuw personeel is toevertrouwd aan WerkTalent. Neem voor meer informatie gerust contact op met mij! Dit kan door te mailen naar sherastigter@werktalent.com of te bellen naar telefoonnummer 0183-745630.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent