productiemedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Per direct beschikbaar? Woonachtig in de regio Breda, Waalwijk, Tilburg en Den bosch. Salaris tussen 2100/2500. het leren van een technisch vak en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

Dit ga je doen

Om 7 uur 's ochtends start jij met je collega's met een lekkere bak koffie. Na de wilde weekendverhalen gaan jullie aan de slag in de productiehal. Jij bent bezig met het monteren van badkamer units, ook wel prefab badkamers genoemd. Zo ben je bezig met verschillende projecten voor bijvoorbeeld hotelketens, studentenflats of een groot passagiersschip. Iedere badkamer wordt van a tot z gebouwd/gemonteerd door jou! De ene dag ben je bezig met het aansluiten van sanitair en de andere dag ben je bezig met het plaatsen van de tegels op de muur. De hele badkamer wordt verder gemonteerd al volgens het op transport gaat richting de klant. Daar wordt het aangesloten door de aannemers, jouw taak zit er dan op! Om 16:00 zit jouw dag erop. Zo werk je van maandag tot en met vrijdag in dagdienst. De werklocatie is makkelijk te bereiken vanuit Waalwijk, Breda, Tilburg en Den Bosch.

Dit krijg je

+ Familiair gevoel
+ Groeiende organisatie
+ Afwisselende job
+ Bedrijfsfeestjes
+ Leermogelijkheden voor een technisch vak

Dit ben je

  • Leergierig
  • Technisch aangelegd
  • Harde werker

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een familiebedrijf die in de lift zit. Jij mag hierin meegroeien. Binnen dit bedrijf heerst een echt familiegevoel. Het bedrijf houdt zich bezig met het bouwen van prefab badkamers op grote schaal.

Interesse?

Ben je na het lezen enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken, dan nemen wij z.s.m. contact me je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent