Schoonmaker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1900,- tot € 2450,- per maand
Direct naar:
Hou jij ervan om een paar uurtjes flink te boenen? Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste schoonmaker!

Dit ga je doen

Jij zorgt ervoor dat alle complexen weer helemaal gaan blinken, je gaat onder andere luxe bedrijfspanden schoonmaken: keukens, kantines, kantoren, toiletten, showrooms en de recepties.
Vanuit het bedrijf krijg jij een auto waar alle schoonmaakspullen al in klaarliggen zodat je makkelijk van locatie naar locatie kunt!

Bij de functie is het belangrijk dat je zelf het werk ziet. Je gaat zelfstandig langs alle panden om deze schoon te maken.

Je werktijden zullen van maandag t/m vrijdag zijn, de werktijden zijn afhankelijk van hoeveel uur en hoeveel dagen je aan het werk wilt gaan. De mogelijkheid is tussen de 16 en 40 uur in de week.

Dit krijg je

• Een startsalaris tussen de €1900 en €2450,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
• Veel afwisseling! Verschillende schoonmaakwerkzaamheden bij gezellige klanten
• Een gezellig team met leuke collega's
• Auto van de zaak, zodat je van locatie naar locatie kan
• Keuze tussen een fulltime of parttime baan met uitzicht op een vast dienstverband
• Een gratis fitness abonnement bij een moderne gym die 24/7 geopend is

Dit ben je

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
• Ervaring is niet verreist, dit is een pré
• Je bent in bezit van een rijbewijs B
• Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg, Waalwijk, Breda of Den Bosch

Hier ga je werken

Het bedrijf is in 1980 opgericht en een echt Tilburgs familiebedrijf, het is een professioneel bedrijf dat constant opzoek is naar verbeteringen binnen de interieurbranche. Het bedrijf bestaat ongeveer uit 40 enthousiaste medewerkers, de oprichter stuurt samen met zijn zoon alle medewerkers aan.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel/mail je even naar 06-82095523, 06-13996027, irisvangestel@werktalent.com of maritschalken@werktalent.com voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je. Ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, dan brengen wij je onder de aandacht bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een tweede gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent