Reachtruckchauffeur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2300,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging als reachtruck chauffeur? Werkzaam in 3-ploegen. Salaris tussen 2300-2800. Per direct beschikbaar? Woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Oosterhout en Waalwijk? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken!

Dit ga je doen

Wanneer jouw dienst start, spring je op de reachtruck. Binnen een mum van tijd heb jij de eerste pallets weten te pakken uit de stellingen van 13 meter hoog. Werken met camera's op de reachtruck is voor jou dus peanuts. Binnen de organisatie werken ze met het SAP-systeem, heb je hier nog geen ervaring mee? Dan wordt dit gewoon aangeleerd! Samen met jouw collega's ben je bezig het magazijn geordend te houden, en de vracht klaar aan het zetten wat richting klanten moet gaan. Je werkt het grootste deel van het jaar in 3 ploegen en wanneer het wat rustiger wordt is de kans aanwezig dat dit naar 2 ploegen gaat. Binnen de organisatie zijn verschillende doorgroeimogelijkheden. In eerste instantie zal je via ons aan de slag gaan maar wanneer jij je goed laat zien word jij na een bepaalde periode overgenomen en kom je bij de organisatie op contract! Binnen het bedrijf hebben ze een motto, work hard play hard. Als jij hard werkt wordt dit ook beloond!

De werklocatie is makkelijk te bereiken vanuit Breda, Tilburg, Oosterhout en WaalwijkDit krijg je

+ Een goede werkgever
+ Goed salaris
+ Doorgroeimogelijkheden
+ Kans op een vaste aanstelling

Dit ben je

  • Aanpakker
  • Logistieke ervaring
  • Kennis van SAP (pré)

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een groot kunststof producent in de regio. Zij zijn verantwoordelijk voor en maken van een tal aan kunststof artikelen, denk hierbij aan tuinmeubels, prullenbakken en wasmanden. Dit is een greep uit het assortiment. Het bedrijf is nog steeds enorm groeiende en kan daarom ervaren mensen goed gebruiken!

Interesse?

Ben jij na het lezen enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken! Dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent