Magazijnmedewerker dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Wil jij elke dag spelen op je werk? Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het interne magazijn vol met vrolijke en kleurrijke producten.

Dit ga je doen

Met jouw werk draag je er elke dag aan bij dat duizenden kinderen door heel Nederland lekker kunnen spelen. Als magazijnmedewerker ben je in deze mooie en goedbetaalde baan samen met jouw collega in het magazijn verantwoordelijk voor dat alle materialen om speeltoestellen te maken goed binnenkomen en op de juiste plek worden opgeslagen en dat de gemonteerde producten uiteindelijk weer netjes naar de klanten worden verstuurd. Je bent bezig met verzamelen van orders voor de assemblageafdeling en gereedstaande orders voor onze klanten. Daarbij horen ook het laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck en het controleren van alle producten en materialen en het bijhouden van de voorraad. Je hebt in deze (uiteindelijk vaste!) baan veel vrijheid. Je houdt ervan om je werk nauwkeurig uit te voeren, en op drukke momenten hou je het hoofd koel. Aan het einde van de middag ga je met een voldaan gevoel weer naar huis, want je werkt altijd in dagdienst!

Dit krijg je

Het betreft een baan waarbij het de bedoeling is dat je er op vast contract voor onbepaalde tijd komt. De voordelen voor jou zijn:

  • Een goed salaris
  • Een baan met toekomst, bij jou in de buurt
  • Een fijne werksfeer bij een mooi bedrijf met leuke, kleurrijke producten
  • De kans om op termijn door te groeien in andere functies als je dat wilt
  • De kans om elke dag met plezier naar je werk te gaan!

Dit ben je

Wanneer is deze mooie fulltime baan iets voor jou? Werk jij graag…

  • Met plezier, met fijne collega’s en heb je hart voor jouw werk?
  • Bij een gezellig bedrijf bij jou in de buurt?
  • In ons mooie magazijn met onze prachtige producten?
  • Met een heftruck, of wil je dit leren?
  • Met goede inzet en wordt je graag gewaardeerd?
Je werkt graag in regio Altena, tussen Oosterhout, Raamsdonksveer, Waalwijk, Werkendam en Gorinchem in, je woont bijvoorbeeld in Wijk en Aalburg, Giessen, Almkerk, Hank, Nieuwendijk, Sleeuwijk of Dussen. Als je ervaring hebt als logistiek medewerker, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of orderpicker, of dit graag wilt leren, kun je zeker reageren.

Hier ga je werken

Jouw collega’s in de assemblage maken de speeltoestellen en alles wat daarmee te maken heeft, zodat dagelijks in Nederland maar ook in het buitenland kinderen lekker vrij buiten kunnen spelen. Met meer dan 100 collega’s zorgen jullie er samen voor dat alle producten goed en veilig in elkaar worden gezet en naar de klanten worden verstuurd. Als je hier werkt heb je niet alleen een goed salaris en een fijne werkgever, maar ook een baan waar je best een beetje trots op mag (a) zijn!

Interesse?

WerkTalent Altena ondersteunt ‘jouw nieuwe werkgever’ in de zoektocht naar ‘jou’!

Wij schakelen snel en plannen na jouw sollicitatie meteen een gesprek met je in. In dit gesprek bespreken we jouw ambities en wensen en natuurlijk het bedrijf en de functie, om te kijken of er een match is! Vervolgens introduceren we je meteen bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de procedure, op weg naar jouw nieuwe baan.

Naast deze begeleiding in deze procedure werken wij – als jij dat wilt - ook graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We kijken bijvoorbeeld met jou mee of er behoefte is aan een opleiding of cursus. Of stopt jouw nieuwe baan onverwachts, waar we natuurlijk niet van uitgaan? Dan helpen wij jou direct bij het zoeken van een nieuwe geschikte baan!

Geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact met mij op of klik op de solliciteer knop hieronder!
Je kan mij Bellen, Mailen of Whatsappen via sherastigter@werktalent.com, 06-13249149. Tot snel!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent