Logistiek medewerkers gezocht!!

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Hoofddorp
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Voor verschillende opdrachtgevers in Haarlemmermeer, zoeken wij kandidaten die op zoek zijn naar een baan in de logistiek. Heb je ervaring in de logistiek of wil je graag in de logistiek werken, neem dan contact met ons op!

Dit ga je doen

Wij gaan voor jou aan de slag om je te bemiddelen naar een vaste baan zoals o.a. heftruckchauffeur, orderpicker, logistiek teamleider of als magazijnmedewerker waarbij wij kijken naar waar jou talent ligt. de opdrachtgevers met wie wij samenwerken, zijn bedrijven in de distributie, logistiek, foodproductie, bloemen/planten en allen op zoek naar medewerkers die in dienst willen treden bij hun bedrijf.

De werkzaamheden die je gaat verrichtten zijn dan ook zeer divers. Graag komen wij dan ook in contact met jou om te bespreken waar jouw voorkeur ligt.

Dit krijg je

  • Salaris vanaf € 2000,- bruto per maand ( afhankelijk van de functie).
  • Goede begeleiding door WerkTalent vanaf de bemiddeling t/m overname door de opdrachtgever.
  • Een ingericht studie portaal waarin je verschillende vakgerichte trainingen en cursussen kunt volgen.
  • Mogelijkheid tot het behalen van een heftruckcertificaat.
  • Een baan op maat!
  • zowel parttime als fulltime functies.

Dit ben je

Jij bent gemotiveerd en wil jouw talent (verder) ontwikkelen in de logistiek. Verder ben je in het bezit van goede werkmentaliteit, ben je leergierig en wil je graag doorgroeien bij het bedrijf waar je gaat werken. Ben je woonachtig in de Bollenstreek, in de omgeving van Leiden, Aalsmeer of in de Haarlemmermeer, neem dan contact met ons op.

Hier ga je werken

Bij WerkTalent bieden wij zekerheid en vooruitgang waarbij jou groei voorop staat. Leer door te doen en doe wat je nog niet wist wat je kan doen. Met jouw talent als ons startpunt en jouw groei als ons doel, vinden wij de best passende baan voor jou, voor de langere termijn. Jij bent tenslotte de maker van morgen!!

Interesse?

Ben je woonachtig in de Bollenstreek, in de omgeving van Leiden, de Bollenstreek, Aalsmeer of in de Haarlemmermeer, neem dan contact met ons op telefoonnummer 071-3030150 en wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent