Technisch Calculator

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

In de functie van startend calculator wordt je opgeleid en wordt je goed begeleidt. Je krijgt alle facetten van het bedrijf te zien zodat je een goed beeld hebt wat er zich binnen het bedrijf afspeelt. Vervolgens krijg je een goed inwerkprogramma en je wordt op de afdeling ' Calculatie' door één van collega's aan de hand genomen zodat je op termijn de functie zelfstandig kan uitvoeren. Op de afdeling Calculatie werk je samen met nog 5 collega's.

Als startend calculator zorg je ervoor dat offerteaanvragen voor internationale (turnkey) kassenbouwprojecten worden vertaald naar degelijke en correcte offertes. Je maakt zelf het ontwerp van de kas, waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen van de sterkteberekeningen. Dit doe je met behulp van daarvoor bestemde computerprogramma’s, rekening houdend met de specifieke eisen en omstandigheden op de toekomstige locatie van het kasproject. In overleg met partners/leveranciers wordt het ontwerp van de installaties in de turnkey kas afgestemd. Dit voeg je samen met je eigen berekeningen om tot een concrete offerte te komen, die door de vertegenwoordiger aan de potentiële klant wordt voorgelegd. De kostprijsberekeningen maak je met behulp van een ERP-systeem en Excel.

Wat wij bieden

 • Salaris tussen €1800 en €2200 bruto, afhankelijk van ervaring
  - Fulltime functie (40 uur)
  - Vaste baan met contract bij het bedrijf
  - Opleidingsmogelijkheden bijv. ICT Autocad cursus
  - Afwisselende en uitdagende functie in een groeiende Techniek organisatie
  - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat wij vragen

 • Afgeronde MBO opleiding in de techniek
  - Affiniteit met constructietechniek / tuinbouw en kassenbouw
  - Ervaring met AutoCad
  - Cijfermatig / Wiskundig inzicht
  - Goede beheersing van de Nederlandse / Engelse taal
  - Bij voorkeur beheers je een extra vreemde taal (Duits)
  - Woonachtig in de regio Westland, Den Haag of Rotterdam en omstreken

Over het bedrijf

We zoeken een (startend) Calculator voor een internationaal bedrijf.
Het bedrijf is een turnkey kassenbouwbedrijf die van A tot Z projecten in het binnen en het buitenland realiseert. Samen met nog vele andere collega's op kantoor worden de diverse projecten uitgewerkt en uiteindelijk gerealiseerd. Dit vergt een goede samenwerking tussen de verschillende afdeling van o.a. werkvoorbereiding, calculatie, tekenkamer tot projectleiders en uiteraard de productie.

Solliciteren

Kom je bijvoorbeeld uit de Bouw of Werktuigbouwkunde of een andere Techniek hoek dan komen we graag in aanmerking met je.
Stuur een whatsapp bericht of mail naar ons mail adres westland@werktalent.com !!

Bij voorbaat dank voor jouw reactie op deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op en indien je vragen of opmerkingen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons op nemen.

Deel via social media:

Paul de Letter

Paul de Letter

06-47 04 39 36
pauldeletter@werktalent.com

WhatsApp Paul de Letter      Ga naar instagram van Paul de Letter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent