Servicemonteur (truck en landbouw)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Wijk en Aalburg
Salaris € 22,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Bandenmonteur gezocht voor mooi en zeer sociaal bedrijf!

Dit ga je doen

Als monteur van banden verricht je montagewerkzaamheden aan voornamelijk vrachtwagen banden of van tractoren. Je vindt het dan ook prachtig mooi om met deze grote grove banden te mogen werken! Heb je een C-rijbewijs? Dan kun je de voertuigen ook verrijden voor de juiste montagehandelingen. Dit gebeurd in de werkplaats, maar het kan ook voorkomen dat je dit bij klanten op locatie gaat doen, de buitendienst dus. Al met al een uitdagende functie met veel afwisseling.

Met je team ben je niet alleen maar heerlijk heel de dag door aan het sleutelen, maar is het uiteraard jullie verantwoordelijkheid dat men weer veilig de weg op kan! Heb je nog geen ervaring in dit vak? Als je enig gevoel hebt voor de techniek, dan leren wij je graag de kneepjes van ons vak! Je komt te werken in een leuk, jong en hecht team! iedereen werkt er hard, maar desondanks heerst er een fijne werksfeer. Dit ontstaat omdat het bedrijf hier heel veel waarde aan hecht. Zo ondernemen ze veel leuke activiteiten met collega's onderling en zo af en toe is de aanhang ook welkom! Dit maakt dat er een goede balans is tussen werk en plezier.
Je werkdag start elke ochtend om 07:45 uur met een goede bak koffie in de kantine. Na een drukke maar fijne werkdag, sluiten jullie om 17:00 uur de werkplaats af. Natuurlijk als er net nog werk binnen komt, zorg je met het team dat je dit werk netjes afhandelt en je indien nodig een half uurtje langer werkt. Elke zaterdag is de werkplaats ook open en wordt je afwisselend ingeroosterd. De leidinggevende zorgt tijdig voor een rooster en je maakt een gemiddelde werkweek van 40 uur.

Hieronder een korte opsomming van de werkzaamheden:

 • demonteren en monteren van de banden
 • uitvoeren van reparaties
 • balanceren en uitlijnen
 • verlenen van pechservice onderweg
Je werkt van maandag tot en met zaterdag. De werktijden zijn van 08.00-17.00 uur en op zaterdag van 08:00 - 12:00 uur.

Dit krijg je

Jij komt te werken bij een leuk bedrijf welke haast een familie te noemen zijn! Oog voor het personeel en zorgen voor een goede werksfeer is voor Profile Tyre Center Altena de norm! Wij bieden wij jou:

 • Salaris tussen de € 2200- € 2600 bruto per maand;
 • Een fulltime functie (met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd) met veel afwisseling in werkzaamheden en projecten;
 • Je krijgt een complete set werkkleding van goede kwaliteit;
 • Ruimte voor eigen initiatief en meedenken in oplossingen wordt gewaardeerd;
 • Je komt te werken in een bedrijf welke een platte organisatie structuur kent, dit betekend korte lijnen en duidelijke communicatie;
 • Jaarlijks zijn er diverse gezellige uitjes met je collega’s, te denken aan een kerstborrel, sinterklaas activiteiten en zomerse activiteit en
  verzinnen ze steeds weer wat leuks;
 • Elke vrijdag sluit je af met een gezellige vrijdag middag borrel;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld via de cao Banden en Wielen

Dit ben je

Je hebt vooral zin om aan een nieuwe uitdaging te beginnen! Daarbij is het mooi meegenomen als je:

 • Ervaring hebt als monteur, of een andere technische functie;
 • In het bezit bent van rijbewijs B (i.v.m. het verrijden van voertuigen);
 • Bereid bent om te werken op zaterdagen, gezien de werkplaats dan ook is geopend;
 • Woonachtig in de regio Altena, dit is goed aan te rijden uit Den Bosch, Raamsdonksveer, Waalwijk en Werkendam.

Hier ga je werken

Profile Altena is specialistisch bedrijf, gericht op complete bandenservice. Ons gedreven team zorgt ervoor dat de klant weer veilig op weg gaat. Of het nu gaat om een personenauto, vrachtauto, tractor of heftruck: bij ons zijn alle typen voertuigen welkom. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen: de focus van de werkzaamheden gaat liggen op de afdeling waar jouw interesses liggen. Na verloop van tijd kan het dus gebeuren dat je van afdeling wisselt. In de praktijk komen wij hier samen achter en gaan we de puntjes op de i zetten.
Verschillende medewerkers zijn bij ons al meer dan 15 jaar in dienst en bij goed functioneren is er altijd zicht op een vaste aanstelling. Hier zijn wij trots op en proberen een prettige werksfeer te creëren voor iedereen. Natuurlijk moet er bij ons ook hard gewerkt worden, maar hier staat tegenover dat je komt te werken in het gezelligste team van Wijk en Aalburg!

Interesse?

Profile Altena heeft de werving en selectie van sollicitanten toevertrouwd aan WerkTalent Altena. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatie-button en upload je CV. Na het beoordelen van je sollicitatie nemen wij contact met je op. De eerste kennismaking zal dan ook op ons kantoor in Sleeuwijk zijn. Na ons gesprek stellen wij je voor bij Profile Altena, waar je een persoonlijk gesprek krijgt en een rondleiding zodat je ook weet in welke omgeving je komt te werken.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent