Leerling Bedrijfsautotechnicus / Monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2904,- tot € 3176,- per maand
Direct naar:
Ben jij de toekomstige vakman in opleiding die zich wil specialiseren in het onderhouden, repareren en het oplossen van storingen aan vrachtwagens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Samen met je collega's ben jij als leerling monteur volledig verantwoordelijk voor het onderhoud aan heel het wagenpark, bestaande uit voornamelijk vrachtwagens, maar ook lichte bedrijfswagens, aanhangers en personenauto's. De taken die jij onder de knie gaat krijgen zijn:

 • Uitvoeren van reparatie, onderhoud en revisies aan het wagenpark. Dit op mechanisch, motorisch en elektrisch vlak;
 • Uitvoeren van onderhoud en reparaties aan vrachtwagens, aanhangers en busjes;
 • Lokaliseren, diagnosticeren en oplossen van elektrotechnische en mechanische storingen;
 • Uitvoeren van onderhoudsschema's;
 • Uitvoeren van APK-keuringen aan vrachtwagens;
 • Je bent aanspreekpunt voor collega’s op het gebied van techniek.
Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat je de bovenstaande taken niet op korte termijn zelfstandig kan uitvoeren. Bij Waardlanden is het vanzelfsprekend dat je hier dan ook ruim de tijd voor krijgt! Samen met een ervaren monteur ga je aan de slag om de bovenstaande taken eigen te maken.

Dit krijg je

Waardlanden werkt volgens de SWGO (Samen Werkende Gemeentelijke Organisaties) CAO. Hierdoor gaat het niet alleen om een leuke fulltime, vaste baan bij een mooi bedrijf, maar zijn ook nog de arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk!

Zo heb je bijvoorbeeld recht op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2750,- en €2950,- op basis van 36 uur, dit is afhankelijk van leeftijd en eventuele ervaring;
 • Een fulltime, vaste baan voor 36 uur in de week;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km;
 • Vast werk met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een goede regeling voor de eventuele over- en toeslaguren;
 • Een goede werksfeer;
 • Fijne werktijden in de dagdienst.

Dit ben je

Wij vinden het erg belangrijk dat iemand fulltime beschikbaar en gemotiveerd is! Daarnaast is het fijn als je in het bezit bent van het volgende:

 • Je bent bezig met een relevante MBO opleiding, of je bent bereid om deze MBO opleiding te volgen;
 • APK 1 of APK 2, of je bent bereid om deze op de korte termijn te halen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, C en VCA basis.

Hier ga je werken

WerkTalent werkt al jaren, als vaste partner, samen met Reinigingsdienst Waardlanden. Waardlanden, gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht), verzorgt de afvalverwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen (zoals papier en glas) voor ruim 70.000 huishoudens in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, Leerdam en Vianen. Ook kunnen de inwoners gebruik maken van de diverse afvalbrengstations. Maar daar stopt het niet! Zo zijn ze ook verantwoordelijk voor: strooiwerk, veegwerk en diverse werkzaamheden in de groenvoorziening. De werkzaamheden zijn zoveel mogelijk gericht op het hergebruiken van grondstoffen en het voorkomen van (rest)afval. Afvalscheiding en recyclen zijn daarbij belangrijke pijlers!

Bij Waardlanden hangt een prettige werksfeer. Met elkaar wordt er hard gewerkt om het werk af te krijgen, maar er is ook zeker ruimte voor een dolletje! Iedereen wordt warm ontvangen, of je nu tijdelijk komt of voor de lange termijn. Hierdoor voelen de meeste mensen zich er gelijk thuis.

Interesse?

Wij doen al jarenlang zaken met Waardlanden, zodoende besteden zij het wervingsproces aan ons uit. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij Waardlanden en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Neem dat contact op met Esmey of Thomas, dat kan via: 06-19476246 (Esmey) of 06-33378643 (Thomas). Mailen kan ook: esmeydehaas@werktalent.com of thomasdebruijne@werktalent.com

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Esmey de Haas

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent