Material Handler/ Orderpicker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2350,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij de Material Handler die wij zoeken en heb jij al ervaring als Orderpicker? Ben jij ook nog een echte aanpakker en voldoe jij aan de volgende eisen? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon die wij zoeken! Lees dan snel verder.

Dit ga je doen

Als Material Handler/ Orderpicker ben jij verantwoordelijk voor een goede en snelle afwikkeling van interne orders. De werkzaamheden zijn afhankelijk van de dagelijkse planning. Jij gaat volgens duidelijke procedures werken. Je zal als Logistiek medewerker aan de slag gaan met o.a. de volgende taken:

 • Transport van materialen van/ naar en tussen de verschillende cleanrooms
 • Materialen in- en uitpakken voor opslag of transport
 • Kwaliteitscontrole
 • Vervoeren van orders met EPT
 • Signaleren en oplossen van knelpunten
Het betreft een fulltime functie in een 2-ploegendienst.
Werktijden voor de ploegen zijn:
De ene week werk je van maandag t/m vrijdag van 5u45 - 14u15
De andere week werk je van maandag t/m vrijdag van 14u45 - 00u15

Hier staat uiteraard een zeer goede ploegentoeslag van 18% tegenover!

Je komt te werken in een gezellig jong, team met verschillende nationaliteiten. De voertaal is Engels.

#inpakker #magazijnmedewerker #materialhandler

Dit krijg je

Ben jij ook positief na het gesprek bij ons en het bedrijf en mag jij gaan starten als Material Handler? Dan kun jij het volgende van ons verwachten:

 • Een salaris tussen de € 2.350- € 2.500 bruto per maand incl. ploegentoeslag
 • Full time functie bij een sterk groeiend bedrijf
 • Je werkt in een team van gemotiveerde en leuke, jonge collega’s
 • Een erg betrokken bedrijf
 • Een contract met uitzicht op vast dienstverband
 • Een meer dan goede ploegentoeslag over elk gewerkt uur

Dit ben je

Uiteraard ben jij iemand die graag het werk aanpakt. Je werkt graag in een team, maar vind het ook wel lekker om zelfstandig te werken. Daarnaast ben/ heb jij:

 • Minimaal 1 jaar ervaring in de logistiek
 • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse én Engelse taal
 • Je kan goed in teamverband werken, maar staat ook alleen je mannetje
 • In het bezit van een EPT-certificaat of bent bereid dit te halen via ons
 • Woonachtig in de regio Eindhoven, Geldrop, Helmond, Den Bosch, Veldhoven

Hier ga je werken

Dit bedrijf in Eindhoven behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in de regio Tilburg, 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een fulltime Material Handler/ Orderpicker in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste (kennismaking) gesprek zal daarom bij ons in de vestiging Eindhoven plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities. Bij een positieve uitkomst introduceren we je het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben jij helemaal gemotiveerd geraakt en zoek jij vast werk, aarzel dan niet!
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent