Operator voedingsmiddelenindustrie

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Als machiene operator draag je zorg binnen jou deelgebied voor de continue doorstroom van het halffabricaat en eindproduct, zodanig dat wordt voldaan aan de gestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen.

Taken: Bedienen van de productgerelateerde machines, invullen van registratieformulieren, het schoonmaken en schoonhouden van de productgerelateerde machines en uitvoeren van eerstelijnsonderhoud, opheffen van eenvoudige operationele storingen en waarschuwen van de juiste persoon, beheersen van relevante CCP’s, het in opdracht uitvoeren van overige werkzaamheden, werkplek ordelijk en schoon houden.

Wat wij bieden

Vast werk
Salaris volgens CAO, € 2.099,83 bruto per maand (is bespreekbaar)
Reiskostenvergoeding bij een reisafstand van 10 kilometer of meer
ATV / ADV toeslag van ongeveer € 150,00 bruto per maand
Onregelmatigheidstoeslag

Wat wij vragen

Je kunt omgaan met mensen van meerdere culturen
Minimaal 2 jaar ervaring in de food en als Operator
Full-time beschikbaar
Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer
Onze opdrachtgever is 7 dagen per week open, diensten zijn op maandag tot en met zondag, overdag (08:00 – 17:00) en ‘s nachts (23:00 – 08:00). Op alle dagen moet je diensten kunnen draaien.
Kan fysiek werk aan (zoals tillen tot max 20 kg, duwen van karren, werken in gekoelde ruimtes, etc.),
MBO 2 werk- en denkniveau
HACCP kennis is wenselijk
Goede beheersing Nederlandse taal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in handgemaakte sandwiches, wraps, burrito’s, panini’s en luxe panini’s, baguettes met de heerlijkste vullingen en belegde broodjes. Omdat smaken verschillen én omdat zij dol zijn op het bereiden van food bouwen we continu aan nieuwe concepten. Onze opdrachtgever zit gevestigd in Alphen aan den Rijn en voor de omgeving Amsterdam/Rotterdam/Den Haag is dat goed te doen.

Als machine operator val je onder de Bandleider en je leidinggevende is de Productiemanager. Je werkt samen met Bandleiders, Machine Operators , Medewerkers Voorbereiding en Productiemedewerkers.

Solliciteren

Zie jij jezelf in bovenstaand profiel en heb jij recent ervaring als operator in de voedingsmiddelenindustrie, aarzel niet en bel of mail om te solliciteren. Wij zijn ook mobiel bereikbaar: 0644846527

Deel via social media:

Quinty Flier

Quinty Flier

0180 – 76 70 01 
quintyflier@werktalent.com

WhatsApp Quinty Flier      Ga naar instagram van Quinty Flier


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent