Productiemedewerker machinaal

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

Als Productiemedewerker Machinale bedien je een van de machines in het bewerkingsproces van composietsteen keukenbladen, hierbij kun je denken aan de Zaag-, V-groove-, CNC-frees- of Polijstmachine. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product, het productieproces en voert de voorgeschreven kwaliteits-/controleprocedures uit. Ook zorg je voor het voorbereiden van productie orders en de begeleiding van deze orders tijdens de productie en de verdere optimalisering van het proces. Je komt samen met onze andere medewerkers te werken op de productieafdeling Machinale. De Productie op de locatie Alphen aan den Rijn bestaat daarnaast nog uit de afdeling Specials, de afdeling Kunststof en de afdeling Assemblage. Je werkt onder leiding van de meewerkend voorman. Naast de productiewerkplaats zit het kantoor waar het Bedrijfsbureau werkzaam is, zij zijn eindverantwoordelijk voor de Productie en Logistiek en verzorgen de planning en het tekenwerk en leveren dit dagelijks bij de Productie aan. De door jou bewerkte werkbladen worden geleverd aan keukenzaken, waarna het in de keuken van de consument geplaatst wordt. Werk waar je trots op mag zijn!
Ervaring of een opleiding in het bewerken van hout en of steen is zeker een aanbeveling, maar niet echt nodig. Uiteraard zorgen wij voor een interne opleiding. Vanwege communicatie met collega’s is een goede beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk.

(tijden ploegendienst: 05.00 – 14.00 en 14.00 – 23.00 uur).  

Wat wij bieden

Bruto uurloon van € 12,65 excl. toeslagen
Ploegentoeslag van 15%
Reiskostenvergoeding
ADV vergoeding
Alle ruimte voor eigen initiatief
Ongekend goede werksfeer.
Vaste baan

Wat wij vragen

Per direct fulltime beschikbaar
In bezit van rijbewijs en eigen vervoer
Woonachtig in Alphen aan den Rijn, Amsterdam of Gouda
Werken in twee ploegendienst vind jij geen probleem (tijden: 05:00 - 14:00 en 14:00 - 23:00 uur)
Ervaring als machinaal productiemedewerker, bij voorkeur ervaring met het bedienen van een CNC aangestuurde machine,
Ervaring in de houtbewerkingssector en of materiaalkennis is een pre,
Je hebt een zelfstandige instelling,
Je bent in staat om samen te werken,
Bij Erbi staat de klant centraal, het spreekt voor zich dat je klantgericht bent,
Om bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie ben je continue bezig met je persoonlijke ontwikkeling en toon je initiatief hierin te investeren.

Over het bedrijf

Wegens een toename aan orders zijn wij voor onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn op zoek naar een assemblage medewerker. Onze opdrachtgever is een productiebedrijf met een grote werkplaats en loods. In de loods worden de halffabricaten en eindproducten opgeslagen. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een informele werksfeer. De opdrachtgever verwacht het komende jaar nog verder te groeien. Groei jij met hen mee?

Solliciteren

Zie jij jezelf wel werken in de bovenstaande vacature, dan ontvang ik graag je sollicitatie! Mocht je eerst nog wat meer informatie willen ontvangen, kan dat uiteraard telefonisch via 0180-767001 en per mail quintyflier@werktalent.com

Deel via social media:

Quinty Flier

Quinty Flier

0180 – 76 70 01 
quintyflier@werktalent.com

WhatsApp Quinty Flier      Ga naar instagram van Quinty Flier


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent