Goed verdienen als Asbest Verwijderaar

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Hilversum
Salaris € 2253,- per maand

Functie omschrijving

Wat ga je doen als Asbestverwijderaar?

Je demonteert, verwijdert en kapselt asbest of asbesthoudende materialen in. Asbest is een verzamelnaam voor mineralen die in de natuur voorkomen. Deze mineralen zijn opgebouwd uit fijne en heel kleine vezels. Het materiaal heeft nuttige eigenschappen: het is sterk, slijtvast, isolerend, brandwerend en niet-geleidend. Asbest is daarom veel gebruikt in woningen, bouwwerken en objecten tot ver in de jaren ‘80. Nu moet het verwijdert worden, dit gebeurd op een veilige manier. Jij wordt bij onze opdrachtgever als je nog geen ervaring hebt, opgeleid in een 2-daagse cursus tot deskundig Asbestverwijderaar. Hier leer je alles over veiligheid, regelgeving en jouw team!

Woon je in Hilversum of omgeving en zoek je een vaste baan in een leuk team. Ben je graag onderweg en heb je geen twee linkerhanden? Dan is dit een ideale, goed verdiende baan lekker dicht bij huis.

Wat wij bieden

 • Je verdient €12 - €14 bruto per uur
  - Intern worden opgeleid is mogelijk
  - Fulltime werk voor onbepaalde tijd
  - Je gaat lekker op pad

Wat wij vragen

 • Rijbewijs heb je nodig!
  - Woonachtig in omgeving Hilversum (Utrecht, Amsterdam, Schiphol is ook allemaal prima te bereizen)
  - Ervaring; hoeft niet, mag wel!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de asbestsanering van asbesthoudende materialen conform laatst geldende wet- en regelgeving met het gebruik van de best bestaande technieken.

Solliciteren

Aan het werk als industrieel reiniger/asbestverwijderaar? Reageer dan snel via de knop.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent