Commercieel Talent Klantenservice

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Helmond
Salaris € 1750,- tot € 1850,- per maand
Direct naar:
Je komt net van school of hebt al een aantal jaren werkervaring, wil wat nieuws en bent op zoek naar een leuke en leerzame functie bij een groeiend bedrijf? Je werkt overdag, hebt veel contact met klanten en wil je verder ontwikkelen. Reageer direct!

Dit ga je doen

In deze hoorwinkel in Helmond ben jij het eerste en één van de meerdere aanspreekpunt(en) voor de klant en klanten die binnenkomen.
Jij voert gesprekjes met de klant over wat zij zoeken, je verwerkt deze gesprekken in het computersysteem en je plant evt. ook afspraken voor ze in bij de audicien (expert op het gebied van gehoor). Jij verleent dus op en top klantenservice voor deze landelijke keten van hoorwinkels!

Wat valt nog meer onder jouw werkzaamheden?

 • Je beantwoordt telefonische vragen van klanten die een afspraak willen maken en geeft advies
 • Je informeert en adviseert klanten over de producten en diensten van jouw winkel
 • Lichte administratieve taken op de computer
 • Je mag zelf kleine gehoortesten/ hoormetingen afnemen bij klanten
 • Dit bedrijf is ook echt voornemens om jou als commercieel talent meer en meer te leren. Zodoende zou je hier zelfs opgeleid kunnen worden tot een échte audicien!

Dit krijg je

Indien jij en het bedrijf na een eerste persoonlijke kennismaking en rondleiding, nog steeds erg enthousiast zijn over elkaar, dan kun jij in elk geval rekenen op een hele gezellige werksfeer in een team van leuke collega's die jou graag de kneepjes van dit vak leren!

Daarnaast mag jij het volgende verwachten in deze uitdagende en afwisselende functie:
 • Een salaris tussen €1.750 en €1.850 bruto per maand o.b.v. 37,5 uur (fulltime)
 • De mogelijkheid om door te groeien tot audicien
 • Vast werk met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Reiskostenvergoeding woon-werk

Dit ben je

Om een goede start te maken in deze rol, beschik jij uiteraard over een professionele werkhouding en goede sociale vaardigheden. Je moet het namelijk leuk vinden om met mensen te werken en om te gaan! Het helpt als je al wat ervaring hebt met klantcontact. Je bent iemand die mensen graag helpt om beter te kunnen horen.

Om op langere termijn succesvol te worden bij dit bedrijf, neem jij het volgende mee:
 • Handig met de computer
 • Representatief en servicegericht
 • Je kunt goed werken in teamverband
 • Bereid om, als dit nodig is, een dagje in te springen bij een andere winkel binnen de regio Eindhoven
 • Je werkt vijf dagen maar bent flexibel inzetbaar van maandag t/m zaterdag (!), voornamelijk overdag

Hier ga je werken

Dit bedrijf is van oorsprong een Brabants familiebedrijf in elektronica en werd opgericht in 1904. In 1955 startten ze met de verkoop van hoortoestellen. In de loop der jaren hebben ze dat uitgebreid naar hooroplossingen in de breedste zin van het woord. Nog steeds volgen ze de technische ontwikkelingen op de voet en ze hebben altijd de nieuwste producten in ons assortiment. Zo kunnen ze de meest complete hooroplossing bieden!

Inmiddels heeft deze organisatie met 54 vestigingen een uitstekende reputatie als hoortoestelspecialist! Sinds 2010 zijn zij onderdeel van een grotere organisatie welke marktleider op het gebied van gehoorgezondheid en heeft meer dan 100 jaar ervaring binnen de hoorzorg.

Waarom kiezen voor dit bedrijf?
Hun focus ligt bij gepersonaliseerde en deskundige hoorzorg. Zij weten als geen ander dat elk gehoorverlies uniek en dat er geen universele oplossing is, als het om een goed gehoor gaat. Het is mensenwerk, waarin aandacht en kwaliteit voorop staan!

 • Persoonlijke benadering, aandacht en service staan bij ons centraal
 • Sinds 1955 een uitstekende reputatie als hoortoestelspecialist
 • StAr-geregistreerde audiciens
 • Met 54 hoorwinkels is er altijd een hoorwinkel bij u in de buurt
 • Gratis vrijblijvende hoormeting
 • Gratis een hoortoestel uitproberen

Interesse?

Dit bedrijf in Helmond heeft de zoektocht naar Commerciële Talenten in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn.
We bespreken jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie.
Bij een positieve uitkomst, introduceren we je vervolgens bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Denk jij in deze functie bij dit bedrijf he-le-maal je ei kwijt te kunnen? Zoek je een full time functie met veel afwisseling, uitzicht op vast werk en ruimte voor persoonlijke groei?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent