Vaste baan: Operator Dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2300,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Ben jij een operator en vind je het niet erg om in een ruwe omgeving te werken? Specialiseer jezelf bij dit bedrijf door uitgebreide interne en externe training!

Dit ga je doen

In de begin periode zal je bekend en gewend worden gemaakt met de processen en de te bewerken componenten. Dit doe je door de componenten bij binnenkomst te controleren op transportschade en voor te breiden op het verdere bewerkingsproces. De aanwezige allround operator zal jou zoveel mogelijk betrekken in zijn werkzaamheden om je klaar te stomen voor het échte werk.

Vervolgens ga jij als operator de Nikkel-installatie instellen en bedienen en de componenten voorzien een corrosiebestendige nikkellaag. De installatie en de processen moeten constant worden gemonitord en daar waar nodig worden bijgesteld.
Na de bewerking ben jij ook verantwoordelijke voor een nauwkeurige kwaliteitscontrole. Hierbij is het van belang dat de aangebrachte laag op de juiste plaatsen heeft gehecht en dat de laagdikte overeenkomt met de specificaties op het opdrachtoverzicht. Ben je tevreden met het eindproduct, dan mag je de componenten vrijgeven voor transport terug naar de klant.

Een mooie veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid! Daarbij krijg je door het bedrijf ook verschillende branch gerichte opleidingen aangeboden,
zodat jij op termijn een gespecialiseerde allround operator wordt in dit vakgebied!

Dit krijg je

 • Een technische fulltime baan voor langere tijd
 • Werken binnen gezellig bedrijf met een familiare werksfeer
 • Werktijden 08.00 uur tot 16.30 uur
 • Het vooruitzicht op een vaste aanstelling
 • Salaris tussen € 2.300 en € 2.600 bruto per maand afhankelijk van jouw ervaringsniveau
 • Reiskosten vergoeding bij meer dan 10 km woon-werkverkeer
 • Interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Jaarlijks terugkerende personeelsevenementen
 • WerkTalent geeft jou een gratis fitness abonnement bij een moderne fitnessclub waar je 24/7 terecht kunt!

Dit ben je

 • MBO 3 werk- en denkniveau aangetoond met diploma
 • Ervaring als technisch productiemedewerker of als mechanisch operator
 • Niet bang voor fysiek werk en vieze handen
 • Sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid
 • Je woont in de regio Tilburg, Breda of Waalwijk

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever, gevestigd in Tilburg, is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen op hoogwaardige onderdelen en componentnen. Wereldwijd vertrouwen toonaangevende namen uit diverse industrieën zoals machinebouw, petrochemie, luchtvaart en hydraulica hun high- end componenten toe aan dit bedrijf ter verbetering van deze producten. Werken in deze organisatie betekent: werken in een familiebedrijf dat marktleider is in de Nederlandse branche van oppervlakte behandeling. Een informele werksfeer, directe lijnen, meedenken en willen innoveren wordt hier beloond en er is voldoende ruimte voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Interesse?

Heb jij interesse in deze baan? Druk dan op de solliciteer button! Of stuur dan je cv naar isaohorella@werktalent.com. Heb je vragen over deze vacature? Dan ben ik te bereiken op 06 44524886. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent