Logistiek Planner 40u dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Jij bent die logistieke spin in het web! Je houdt van snel schakelen, veel contact en kan omgaan met verantwoordelijkheid. Je bent niet vies van meewerken. Je bent cijfermatig goed onderlegd en krijgt energie van het aansturen van jouw team! Read on!

Dit ga je doen

Een Planner is iemand die binnen een bedrijf werkzaamheden verricht met betrekking tot het plannen van bijvoorbeeld personeel, productie, transport en/ of logistiek. Sommige planners houden zich uitsluitend met één van deze onderdelen bezig; hun functie is dan bijvoorbeeld logistiek planner of productieplanner.

Binnen dit bedrijf in Eindhoven rapporteert de fulltime Logistiek Planner aan de Teamleader Logistics. Je geeft niet direct leiding maar geeft wel sturing aan diverse medewerkers binnen logistiek om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Met als doel: Het zodanig plannen van orders en vervoer en beheren van de goederenstroom zodat wordt voldaan aan de klantwensen en bedrijfseisen.

De Logistiek Planner is verantwoordelijk voor in- en uitgaande goederenstroom.
Belangrijkste resultaatgebieden zijn:
• Verwerken van geplande orders
• Verantwoordelijk voor de juiste en tijdige uitvoering van orders (in- en uitgaand)
• Maken van transportplanning
• Sturing geven aan de orderpickers
• Verantwoordelijk voor de juiste organisatie van het verzendplein
• Administratief verwerken van diverse zaken

Daarnaast houd je je o.a. bezig met de volgende werkzaamheden:
 • Het ordenen en plannen van de in- en uitgaande goederenstroom. Controle op de goederen(stroom), zorgdragen voor alle administratieve werkzaamheden waaronder pakbonnen, vrachtbrieven, pallet labels en andere benodigde documentatie
 • Is verantwoordelijk voor de juiste registratie van zaken in het gebruikte systeem en voor de juiste naleving van de wet- en regelgeving en bedrijfsvoorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu (zoals ISO)
  Contact met de klanten/ leveranciers/ transporteurs over de (wijzigingen, onjuistheden) leveringen en zorgen voor de juiste transportwijze
 • Aanspreekpunt voor chauffeurs in het kader van laden en lossen, controle van de benodigde documentatie
 • Instrueert de Orderpickers, zorgt voor de juiste orderpicklijst, bepaalt de prioriteiten en is eerste aanspreekpunt voor de orderpickers
 • Het 'verzendplein' dusdanig organiseren waardoor er optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Je dient waar nodig snel te schakelen indien er wijzigingen, fouten zijn in de planning
In deze rol, welke een combinatie is van Logistiek Medewerker, Customer Service en Transportplanner heb je intern voornamelijk overleg met de afdeling Sales, Logistiek, Finance en IT. Daarnaast ook regelmatig met andere locaties van dit bedrijf, betreft pendeldiensten en leveringen.

Je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 7u30 - 16u30.

#magazijn #warehouse

Dit krijg je

Indien het interview bij dit bedrijf van beide kanten positief is en jij mag starten bij deze moderne en professionele organisatie in een leerzame en belangrijke functie, dan bieden wij jou graag het volgende:

 • Een bruto maandsalaris tussen €2.200 en €2.600 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10km enkele reis)
 • Een full time baan met uitzicht op een vast contract
 • Bij aanvang krijg je een uitgebreide training 'on the job'
 • Een prettige werksfeer in een internationaal, jong en ervaren team
 • Vast werk voor onbepaalde tijd

Dit ben je

Om een vliegende start te maken en dit op termijn ook vol te houden, helpt het als je al enige ervaring hebt binnen de logistiek, met planning of administratie en beschikt over een stressbestendige, klantgerichte en daadkrachtige houding.
Daarnaast breng jij het volgende mee:
• Initiatiefrijk
• Is in staat overzicht te bewaren in het gehele proces
• Efficiënt en effectief kunnen werken
• Communicatief vaardig (ook in het Engels en Duits)
• HBO werk- en denkniveau
• Computervaardigheden (Office, ISAH)
• Bedienen van Heftruck, Reachtruck en Stapelaar
• Ben je woonachtig in de regio Tilburg, Eindhoven of Den Bosch

Hier ga je werken

Dit bedrijf in Eindhoven behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al hun professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Logistieke Planner toevertrouwd aan WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn.
We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf.
Bij een positieve uitkomst introduceren we jou, plannen we het sollicitatiegesprek voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lijkt deze job jou op het lijf geschreven en zie jij het zitten om vol gas te gaan in deze rol?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987.
Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent