Chauffeur vrachtwagen CE 40u

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2100,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Vind jij het fantastisch om met een vrachtwagen te rijden? Om te pendelen tussen verschillende locaties in Eindhoven en soms ook andere binnenlandse ritten? Wij zoeken ervaren en zelfstandige chauffeurs CE + code 95 en EPT! Bel Brent van WerkTalent!

Dit ga je doen

In deze job als chauffeur werk je van maandag t/m vrijdag. Wanneer alle productie en logistieke taken gedaan zijn, de vrachtwagen is geladen, pendel jij tussen verschillende locaties in en rondom Eindhoven en soms wat verder in Nederland om te laden en lossen.
Om deze spullen te laden en lossen, beschik je over een geldig EPT-certificaat. Deze kun je evt. ook via ons behalen!

Je rijdt in een trekker mét oplegger.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 6u00 tot ca. 15u00.
Het wordt zeer gewenst wanneer je soms ook op zaterdag en/ of zondag inzetbaar bent. Hiervoor ontvang je uiteraard een mooie toeslag!

Dit krijg je

Wanneer jij mag starten in deze zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een snelgroeiend en modern bedrijf in de regio Eindhoven, mag je het volgende van ons verwachten:

  • Een mooi salaris afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring tussen €2.100 en €2.800 bruto per maand
  • Een zelfstandige full time job
  • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd/ vast werk
  • Reiskostenvergoeding (va. 10km enkele reis)

Dit ben je

Uiteraard werk je graag zelfstandig en kun je dat ook goed.

Verder ben jij of heb jij:
  • Een vrachtwagen CE rijbewijs + code 95 (must)
  • EPT-certificaat
  • Je werkt nauwkeurig en hebt een nuchtere en proactieve instelling
  • Spreekt en begrijpt de Nederlandse taal goed
  • Woonachtig in de regio Tilburg, Den Bosch, Helmond, Veldhoven

Hier ga je werken

Dit bedrijf in Eindhoven behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al de professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar Chauffeurs in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Kun jij deze baan goed combineren met privé of een andere baan en lijkt je dit wel wat?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent