CNC Operator 2-ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Someren
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Jij bent een beginnende CNC Operator of je hebt al wat ervaring opgedaan en wil dit verder uitbreiden! Je bent al bekend met een CNC-machine, kunt zelfstandig werken en je voelt je lekker in een drukke werkomgeving. Ben jij dé CNC-er die wij zoeken?

Dit ga je doen

Een CNC-frezer bewerkt hout, metaal of kunststof met computergestuurde freesmachines. Met een freesmachine slijp je bepaalde vormen weg uit een bepaald materiaal.

Naast het bedienen van 3- en 5-assige CNC-gestuurde freesmachines bestaan jouw werkzaamheden als CNC-Operator bestaan uit:

• Het opstarten/ afsluiten jouw eigen machine
• Je meldt de orders aan en af en verwerkt ze met de machine
• Je voert controles uit aan producten
• Indien er (kleine productgerelateerde) aanpassingen nodig zijn, voer je deze uit in het programma
• Bent verantwoordelijk voor het poetsen van jouw machine
Daarnaast wordt verwacht dat je preventief onderhoud verricht aan de machines, gereedschappen en spanmiddelen die je gebruikt.

Verder ben je:
 • Eerstelijns inzetbaar bij aanpassingen en storingen
 • Bewaak je de productkwaliteit m.b.v. diverse meetmiddelen
 • Denk je mee over structurele verbeteringen
Bij deze organisatie in Someren ligt de focus op hout.
Je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag. De ene week vroege dienst van ca. 6u00 - 15u00. De andere week van ca. 14u00 - 23u00.

Dit krijg je

Binnen dit bedrijf krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Ze hechten veel waarde aan een collegiale en prettige werksfeer.
Uiteraard stellen zij de middelen ter beschikking die jij nodig hebt om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Het salaris is marktconform en zal in overleg bepaald worden, afhankelijk van kennis en ervaring.
Daarnaast kun je rekenen op het volgende:
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.300 en €2.700 bruto
 • Ploegentoeslag 15%
 • Reiskostenvergoeding (indien meer dan 10 km)
 • Een fulltime contract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Werken bij een bedrijf met een leuke werksfeer en vriendelijke collega's

Dit ben je

Uiteraard ben je in staat technische tekeningen te lezen en interpreteren. Je beschikt over een professionele werkhouding.

Verder vragen wij het volgende:
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring als CNC Frezer heeft de voorkeur
 • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal
 • Woonachtig in de omgeving Eindhoven, Helmond, Someren

Hier ga je werken

Dit bedrijf ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw. Ze zijn oprecht gedreven door duurzame samenwerking met alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. De producten zijn binnendeur-kozijncombinaties, die ze zelf monteren in gebouwen, vlak vóór de oplevering. Ze hebben daarnaast veel unieke serviceconcepten, om alle schakels in de bouwketen te ontzorgen.

In de drie moderne fabrieken wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming en innovatie van onze producten. Niet alleen wat betreft levensduur en milieuvriendelijkheid maar ook binnen het productieproces speelt duurzaamheid een grote rol. De oplossingen van Berkvens passen perfect binnen de filosofie van duurzaam bouwen.

Deze organisatie is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert. Zij zijn gevestigd in de regio Eindhoven, Venlo, Helmond en Weert.

Collega’s hebben veel invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden. Echte vakmensen die trots zijn op hun werk. Dat vakmanschap ondersteunen ze graag, onder andere met een groot en modern machinepark. En ze horen graag jouw ideeën over bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden of verbeteringen op het gebied van werktuigbouwkunde.
Je krijgt bij hun de ruimte om te laten zien wat je kunt en tegelijk mag je rekenen op duidelijke richtlijnen, opleidingsmogelijkheden, een doordachte planning en oog voor balans tussen privé en werk. Dat bieden ze al hun 450 medewerkers. En misschien jou binnenkort ook!

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar een CNC Operator 2-ploegen in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn.
Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je wellicht bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Zoek jij een full time functie in 2-ploegen met veel afwisseling, uitzicht op vast werk en ruimte voor persoonlijke groei?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent