Elektromonteur Industrie

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2300,- tot € 3100,- per maand
Direct naar:
Ben jij wel van de afwisseling? En ga jij graag bij de mooiste bedrijven aan de slag in de elektrotechniek? Lees dan vooral verder, want grote kans dat deze functie jou op het lijf is geschreven!

Dit ga je doen

Jij bent niet van het stilzitten en gaat het liefst aan de slag in een mooie uitdagende functie. Klopt dit? Dan moet jij aan de slag als servicemonteur elektrotechniek. Bij onze opdrachtgever houd jij je in deze rol o.a. bezig met:

 • Aanleggen/in bedrijfstellen van diverse machines en installaties
 • Onderhouden en reviseren van de installaties
 • Opsporen van storingen en deze oplossen
 • Wanneer nodig stuur jij een team aan van 1 tot 3 medewerkers
 • Bespreken van de voortgang van het project met opdrachtgever en projectmanager

Dit krijg je

Ben jij DE persoon met technische ervaring die het al helemaal voelt knetteren bij de beschrijving van deze functie? Dan bereid je voor op nóg meer geknetter bij het lezen van de arbeidsvoorwaarden:

 • Startsalaris tussen de €2.300 - €3.300 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Fulltime functie met voldoende doorgroeimogelijkheden (parttime ook bespreekbaar!)
 • Tijdelijk dienstverband met kans op vast contract na gebleken geschiktheid
 • Na 6 maanden of direct op contract bij de opdrachtgever
 • Mogelijkheid tot het volgen van (BBL) opleidingen en cursussen
 • Aan de slag bij binnen een gemoedelijke en persoonlijke organisatie met voldoende ruimte voor gezelligheid!

Dit ben je

Ben jij een kei in het analyseren en oplossen van problemen? Dan kom ik graag met jou in gesprek! Verder is het wel nog belangrijk dat jij jezelf ook in onderstaande voorwaarden herkent:

 • Jij beschikt minstents over een mbo 3/4 diploma richting elektrotechniek, automatisering of vergelijkbaar
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B
 • Jij bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een in 1921 opgestart familiebedrijf. In de tussentijd is het flink gegroeid en zijn er maar liefst 240 medewerkers in dienst. Wordt het bedrijf hierdoor minder persoonlijk en menselijk? Helemaal niet! De opdrachtgever doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen zich lekker voelt in het werk. Gezellige uitjes, vrijdagmiddagborrels aan de eigen bar in het bedrijf of barbecues zijn maar een kleine greep uit de activiteiten die worden georganiseerd.

De organisatie kent een platte structuur met korte lijntjes en kleine teams. Hier ben jij geen nummer en er heerst een gemoedelijke en laagdrempeliger sfeer. Het bedrijf houdt zich in principe met 3 divisies bezig: Waterschap, Industrie en de Zorg.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent