Onderst. installateur vloerverwarming

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zaltbommel
Salaris € 2100,- tot € 2250,- per maand
Direct naar:
Ben jij een echte doorzetter en ben jij niet vies van fysiek werk? Dan is dit de baan voor jou!

Dit ga je doen

Samen met een collega rij jij 's ochtends vroeg mee naar de locatie. Jullie vertrekken vanuit Zaltbommel of Gameren. In Gameren zorgen jullie dat de bus gevuld wordt met alle benodigdheden voor de dag.

Eenmaal op locatie starten jullie met een kopje koffie en een plan van aanpak. Door alle benodigdheden op de juiste plekken te leggen, kunnen jullie zo efficiënt mogelijk werken. Gedurende de dag ben je de monteur aan het ondersteunen met het aanleveren van de benodigde materialen. Na het meekijken met de monteur, ga je steeds meer zelf leren. Je hebt dus geen ervaring nodig!

Dit krijg je

Jij krijgt een leuke afwisselende functie waarbij je veel gaat leren van je directe collega. Naast begeleiding tijdens het werken, is er ook een mogelijkheid om online cursussen te volgen. Jij kan hierdoor steeds verder meegroeien met het bedrijf!

Daarnaast ontvang je salaris tussen de €2100 en €2250 bruto per maand en kun je dagelijks meerijden met je collega. Het gaat om een fulltime, vaste baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!

Dit ben je

Jij bent een echte doorzetter! Vloerverwarming leggen in een nieuw pand, kan veel van je vragen. Zonder glas in de ramen of een werkende lift kunnen de werkzaamheden veel van je vragen, maar dit is voor jou geen probleem!

Heb jij je VCA al? Top! Zo niet, bieden wij jou de mogelijkheid om deze te behalen.

Eigenschappen die bij jou passen, zijn onder andere leergierig en gemotiveerd. Je bent een vroege vogel. Jullie vertrekken vanuit Zaltbommel of Gameren en zorgen dat jullie om 7.00 uur op locatie zijn.

Hier ga je werken

VDG Vloerverwarmingen houdt zich bezig met het leggen van vloerverwarming bij verschillende projecten. Deze projecten bevinden zich door het hele land. Denk hierbij aan nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden of bestaande ruimtes. Je krijgt hier de kans om te leren en mee te groeien met het bedrijf. VDG Vloerverwarmingen is gevestigd in Zaltbommel en Gameren.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-19034538 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je CV en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent