Montage Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Woerden
Salaris € 2300,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag met jouw handen en ben je graag actief in de buitendienst? Dan is deze gevarieerde fulltime functie als montage medewerker echt iets voor jou!!

Dit ga je doen

Jij gaat als montage medewerker aan de slag bij een technische organisatie die zich voornamelijk bezig houdt met het op en af bouwen van staal constructies. Als montage medewerker binnen deze technische organisatie is geen dag hetzelfde. Onze opdrachtgever focust zich op evenement, bouw en tijdelijke huisvesting gerelateerde onderdelen van allerlei formaten. Jij zal dit dan ook samen met je collega’s gaan assembleren en monteren. Tevens zijn er tal van doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld meewerkend voorman.

Je komt te werken in een gezellig en professioneel team waar elke dag kei hard wordt gewerkt, maar waar grapjes ook van harte welkom zijn! Daarnaast is het een platte organisatie waar iedereen gelijk is. hij naast je staat met het opbouwen van een accommodatie.

Het is dus een leuke buitendienst functie waarbij je veel gaat beleven. Voor deze functie kom je ook in aanmerking als je bijvoorbeeld monteur, lasser of assemblage medewerker bent of bent geweest. Heb jij ervaring met veel montage werk of als steigerbouwer, dan is dat helemaal top. Daarnaast is alles ook te leren en zal je ook gestuurd worden wanneer dit nodig is. 

Dit krijg je

Onze opdrachtgever vindt dat er tegenover het harde werken wel goede arbeidsomstandigheden tegenover mogen staan.

 • Een minimum maand salaris tussen de €2300 - €2600 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Een fulltime functie van 40 uur per week met uitzicht naar een vast contract.
 • Een dagdienst functie van ma t/m vrij en 2x in de maand op zaterdag;
 • De mogelijkheid om verschillende cursussen en trainingen in Nederland en buitenland te volgen;
 • Borrels en leuke teamuitjes;
 • Reiskosten vergoeding.
Oftewel kun je binnen dit bedrijf rekenen op vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Dit ben je

 • Woonachtig in Rotterdam, Woerden, Den Haag, Zoetermeer, Regio Zuidplas (Waddinxveen), Gouda, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Leiden, Utrecht en omgeving;
 • Je hebt ervaring binnen de metaal/techniek wereld en vindt het leuk om montagewerk te doen;
 • In het bezit van een VCA certificaat is een pré, en anders bereidt om deze intern te behalen;
 • Zelfstandig te werk kunnen gaan, maar ook in teamverband goed kunnen functioneren;
 • Geen 9-17 mentaliteit en bereidt om ook zo nu en dan op zaterdag te werken;
 • Full-time beschikbaar en op zoek naar een vaste baan;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Alphen aan den Rijn en heeft zicht gespecialiseerd in het produceren voor permanente of tijdelijke aluminium ruimtes voor bijvoorbeeld festivals of voor zakelijke doeleindes. Deze producten vervoeren ze zelf ook door heel Europa.

Techniek staat dan ook hoog in hun vaandel. Zij staan voor hoge kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. Dit doen zij niet alleen naar hun klanten maar ook naar het personeel toe, zo zijn zij erg betrokken en dat laten zij zien door bijvoorbeeld opleidingen aan te bieden.

Jij gaat aan de slag bij een opdrachtgever waar het personeel centraal staat en waar het bedrijf ook echt betrokken mee is. Zij stimuleren medewerkers in hun doelstellingen door middel van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdagingen.

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!
Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)..

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent