Montage Medewerker Staalconstructie

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Bodegraven
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag met je handen en ben je ook een beetje technisch? Dan is deze fulltime functie als staalconstructie bouwer/chauffeur een hele leuke uitdaging voor jou!

Dit ga je doen

Als montagemedewerker/constructie bouwer binnen deze technische organisatie is geen dag hetzelfde. Onze opdrachtgever focust zich op de bouw van verschillende constructies voor Jij gaat aan de slag als montage medewerker bij een technische organisatie die zich bezig houdt met het op- en afbouwen van verschillende staal/aluminium constructies. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan: accommodaties voor evenementen, tijdelijke huisvesting, Covid teststraten, bouw en gerelateerde onderdelen voor de constructies. De organisatie is een bekende speler op de Nederlandse markt, maar zijn ook internationaal bekend met hun speciale constructies.

Samen met het team zorgen jullie dat de constructies worden gemonteerd en geassembleerd naar aanleiding van een technische tekening. Jullie zorgen samen voor een mooi eindresultaat waar je trots op kan zijn!

Daarnaast kom je te werken in een gezellig en professioneel team waar elke dag keihard wordt gewerkt, maar waar grapjes ook van harte welkom zijn! Het is een platte organisatie waar iedereen gelijk is. Het kan dus wel een keer voorkomen dat jouw manager naast jou staat te helpen bij het opbouwen van een accommodatie.

De taken die horen bij het uitvoeren van jouw functie zijn:
 • Het tillen en verplaatsen van aluminium/stalen onderdelen;
 • Werktekeningen lezen en opvolgen;
 • Constructies/accommodaties op- en afbouwen;
 • Meehelpen aan projecten in het binnen en buitenland;
 • Het assembleren van constructies en verschillende benodigde onderdelen;
 • Het ondersteunen van de voormannen.
Jouw nieuwe uitdagende functie is uit te voeren in een 40-urige dagdienst van maandag t/m vrijdag. Ook kan het voorkomen dat je af en toe in het weekend moet werken. Dit ligt natuurlijk aan het project, weersomstandigheden, noem maar op. De werktijden kunnen variëren i.v.m. de projecten, maar de standaard werktijden zijn van 05:45 t/m ±15:30 uur.

Ben jij een echte bikkel die houdt van hard werken, graag bezig is in het buitenlucht en vind je het belangrijk om trots te kunnen zijn op wat jij en het team hebben gepresteerd, dan is dit de baan voor jou.

Heb jij gewerkt als steigerbouwer of ben je werkzaam (geweest) in de bouw, dan pas je zo in het team.

Dit krijg je

Onze opdrachtgever vindt dat er tegenover het harde werken wel goede arbeidsomstandigheden tegenover mogen staan.

 • Een goed startsalaris tussen de €2300 - €2600 bruto per maand;
 • Een full time functie van 40 uur per week van maandag t/m vrijdag en 2x per maand op zaterdag;
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen in Nederland en buitenland;
 • Je werkt aan hele gave, onvergetelijke constructies die jij hebt gebouwd samen met je collega's;
 • Borrels en leuke teamuitjes zeker op vrijdag middag!;
 • De mogelijkheid om jouw CE rijbewijs en code 95 te halen.
Oftewel kun je binnen dit bedrijf rekenen op vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Dit ben je

 • Je bent woonachtig in Rotterdam, Woerden, Den Haag, Zoetermeer, Regio Zuidplas (Waddinxveen), Gouda, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Leiden, Utrecht, Alphen aan den Rijn en omgeving;
 • Je hebt ervaring binnen de metaalwereld en vindt montagewerk leuk;
 • In het bezit van een VCA certificaat is een pré, en anders bereidt om deze te behalen;
 • In het bezit van een CE rijbewijs en code 95 of in staat om deze te behalen;
 • Je moet zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband goed kunnen functioneren;
 • Je houdt van aanpakken en om in de buitenlucht te werken;
 • Geen 9-17 mentaliteit en bereidt om ook zo nu en dan op zaterdag te werken;
 • Je bent full-time beschikbaar en op zoek naar een vaste baan.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Bodegraven en heeft zicht gespecialiseerd in het produceren voor permanente of tijdelijke aluminium ruimtes voor bijvoorbeeld festivals of voor zakelijke doeleindes. Deze producten vervoeren ze zelf ook door heel Europa.

Techniek staat hoog in hun vaandel.

Zij staan voor hoge kwaliteit en persoonlijke dienstverlening en dit vind je terug in heel het bedrijf. Dit doen zij niet alleen naar hun klanten maar ook naar het personeel toe, zo zijn zij erg betrokken en dat laten zij zien door bijvoorbeeld opleidingen aan te bieden, maar ook te denken aan de kleine dingen.
Een opdrachtgever waar het personeel centraal staat en waar het bedrijf ook echt betrokken mee is. Zij stimuleren medewerkers in hun doelstellingen door middel van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdagingen.

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!
Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)..

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent