Parttime Kwaliteit Medewerker Food

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Woerden
Salaris € 2600,- tot € 3100,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als QA Officer in de Food productie en ben je op zoek naar een nieuwe full-time uitdaging? Dan is dit wel een hele interessante functie voor jou!!

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag bij een familie bedrijf dat al 100 jaar bekend is in de kaas sector/industrie. Het bedrijf produceert de kazen niet zelf maar biedt voornamelijk verschillende versnijdings- en verpakkingsdiensten. Hierbij kan je denken aan het maken van kaas blokjes, geraspte kazen, het vacuümeren van kazen, etc.

Binnen jouw interessante functie ga jij aan de slag als QA Officer/kwaliteitsmedewerker en ben jij het aanspreekpunt voor de klanten. Het is dan ook belangrijk dat jij verantwoordelijkheidsgevoel hebt en oplossingsgericht de vragen of klachten van de klanten beantwoord. Om te voldoen aan diverse certificeringen en eisen ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van het kwaliteitssysteem en het voorbereiden en begeleiden van externe audits. Je borgt het beleid op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid en draagt zorg voor input en betrokkenheid van andere afdelingen.

De volgende werkzaamheden ga jij aanpakken tijdens jouw functie:
 • Het verwerken van onderzoeksgegevens;
 • Het uitvoeren van berekeningen en quality control;
 • Het beheren en bewaken van dossiers en het documentatiesysteem bijhouden;
 • Het verzamelen, registeren en analyseren van relevante managementinformatie;
 • Periodieke rapportages maken;
 • Het initiëren en implementeren van verbetervoorstellen met de diverse stakeholders om de huidige kwaliteitssystemen en processen te optimaliseren.
De productie processen binnen het bedrijf worden onder hoge kwaliteitseisen HACCP,BRC, IFS, SKAL en COKZ toelatingseisen geproduceerd.

Jouw nieuwe uitdagende functie mag je gaan uitvoeren in een dagdienst van maandag t/m vrijdag. De werkdag begint tussen 07:00/08:00 uur en eindigt rond 16:00/17:00 uur.

Dit krijg je

Binnen het bedrijf staan de werknemers op de eerste plaats! Hierdoor willen zou jou dan ook graag het volgende aanbod doen voor jouw inzet:

 • Een bruto maand salaris tussen de €2600,- en €3100,- per maand (afhankelijk van werkervaring);
 • Reiskosten vergoeding;
 • Gezellige bedrijfsuitjes en borrels bijvoorbeeld: Met kerst wordt er gezorgd voor een gezellig kerstontbijt met alle collega's!;
 • Een fulltime functie met uitzicht op een vaste baan;
 • Veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen;
 • Het werken in een dagdienst.

Dit ben je

 • Woonachtig in de omgeving van: Rotterdam, Leiden, Utrecht, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Bodegraven, Woerden, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, etc.
 • Je hebt een MBO+/HBO niveau, levensmiddelen-/voedingsmiddelentechnologie;
 • Je bent bekend met de regels van voedselveiligheid en hebt ervaring met het beheren van specificaties, kwaliteitssystemen en interne audits;
 • Jij hebt oog voor kwaliteit, voert graag kwaliteitscontroles uit en begrijpt productieprocessen;
 • Verder ben je natuurlijk nauwkeurig, analytisch, flexibel en communicatief sterk;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en het spreken van Duits en Engels is geen probleem voor jou!.

Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een snelgroeiend familie bedrijf dat erg geautomatiseerd te werk gaat. Momenteel is het bedrijf al 100 jaar werkzaam in de kaas/verpakkingssector en zitten gevestigd in Bodegraven.

Binnen de productie ruimte beschikt het bedrijf over 7 verschillende productie lijnen waar de kaas wordt verpakt en versneden. De organisatie staat voor hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Verder is het bedrijf erg actief in het buitenland en leveren zij voornamelijk aan productie bedrijven. Hierdoor zijn zij een grote speler op de internationale markt.

Het bedrijf hecht veel waarde aan hun werknemers en vinden het belangrijk dat er een goede sfeer hangt in het bedrijf. Het is dan ook heel normaal als de manager een keertje bij je langs komt om een praatje te maken. En ja je raad het al, elke vrijdag middag gaat er gewoon een kaasplankje rond door het bedrijf!!!

Lijkt deze functie je nou interessant en zou je graag een kijkje nemen bij het bedrijf? Solliciteer dan snel en misschien ga jij binnenkort wel aan de slag bij jouw nieuwe uitdaging!

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar elisestalenberg@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613359459.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)..

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent