Montagemedewerker

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1900,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij de handige Harry die altijd als eerst gebeld wordt als er een klusje geklaard moet worden? Vind je het leuk om fysiek zwaar werk uit te voeren en heb jij al enige ervaring in de logistiek? Lees dan snel verder, dit is dé perfecte functie voor

Dit ga je doen

Benieuwd hoe een dag van een montagemedewerker er ongeveer uit ziet?

De dag start je vanaf de standplaats in Den Haag, hier drink je eerst samen met je collega’s een bakkie koffie voordat jullie op pad gaan.
Vanaf Den Haag gaan jullie naar de opdrachtgevers toe om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden op de juiste manier worden afgehandeld. Is de klus klaar? Dan vertrekken jullie naar het volgende adres of keren jullie terug naar de standplaats. Omdat je steeds met andere opdrachtgevers in contact bent is het belangrijk dat je een representatieve uitstraling hebt en dat je klantvriendelijk bent ingesteld. Hiermee zorg je ervoor dat jullie een goede indruk achter laten, wel zo belangrijk!

Waar bestaan je werkzaamheden uit?

Voornamelijk ga je je bezig houden met het monteren en demonteren van diverse werkplekken. Deze bestaan bijvoorbeeld uit bureaus, lampen en stoelen. Voordat je dit kan installeren moet je er natuurlijk voor zorgen dat alles uit de vrachtwagen wordt in- en uitgeladen, vervoert en in- en uitgepakt. Het belangrijkste is natuurlijk dat alle voorwerpen schadevrij vervoerd en geïnstalleerd worden!

Dit krijg je

Wanneer jij aan de slag gaat als montagemedewerker kun je het volgende van ons verwachten:

• Een bruto maandsalaris van €1900 tot 2100,- o.b.v. 40 uur per week
• Een netto TLN vergoeding van €0,63 per uur
• Een fulltime functie
• Uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren
• Wekelijkse uitbetaling
• Een team van gezellige collega’s
• Een standplaats in Den Haag

Dit ben je

Omdat het werk fysiek zwaar kan zijn beschik jij als handige Harry in ieder geval over een portie spierballen. Doordat je met verschillende mensen in contact bent is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent ingesteld en dat je er representatief uitziet. Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat of dat je bereid bent om deze te behalen. Verder woon je in de omgeving van Den Haag/Westland en beschik je over eigen vervoer (auto of scooter) om op de locatie te komen. Ervaring als montagemedewerker of verhuizer is een pré!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een erkend verhuisbedrijf welke voornamelijk gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van werkplekken maar ook particuliere- en projectverhuizingen. De opdrachten worden voornamelijk in Zuid-Holland uitgevoerd. Binnen het bedrijf heerst een familiaire en gezellige sfeer. Onze klant is gevestigd in Den Haag en is gemakkelijk te bereiken vanuit Zoetermeer, Leiden, Delft en Westland.

Interesse?

Is jouw interesse gewekt en ben jij dé customer service medewerker die wij zoeken voor deze afwisselende functie? Wij komen graag in contact met je. Solliciteren kan via de sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een motivatiebrief zodat wij direct aan de slag kunnen. Heb je vragen of neem je liever direct contact met ons op via de telefoon of mail dan kan dat natuurlijk ook. Dit kan via 010-2437383 of rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent