Teamleider 2-ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2300,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als teamleider of heb je genoeg ervaring binnen een bedrijf als operator en ben je ambitieus en heb je de wil om door te groeien?

Dit ga je doen

Samen met jouw collega Teamlead en Operators (± 20 fte) zorg je voor de realisatie van de kwalitatieve en kwantitatieve outputdoelstellingen binnen één van de drie productie afdelingen. Hierbij bewaak je van de voortgang van het productieproces en zorg je voor oplossingen van verstoringen en voorkomende problemen. Veilig werken en volgens strikte procedures is hierbij als BRZO bedrijf in de Chemie de belangrijkste prioriteit.

Dagdagelijks schakel je met korte lijnen met o.a. TD, Quality Control, Planning en Logistiek om de leverdoelstellingen te kunnen halen.
Als leidinggevende zorg je voor een gemotiveerd, bekwaam en betrokken team. Denk daarbij aan communiceren, coachen, plannen, verzuim managen, sturen op functioneren en ontwikkeling van het team. In de leidinggevende taken word je ondersteund door jouw leidinggevende en HR.

We zijn sterk in ontwikkeling en nog volop aan het optimaliseren op alle niveaus binnen de organisatie. Jouw inzet, vernieuwende inzichten, collegialiteit en enthousiasme wordt zeer gewaardeerd in de vele projecten en verbeterteams.

Je werkt nauw samen met de overige Shiftleaders/Voormannen van de andere productie afdelingen en rapporteert (afhankelijk van de afdeling) rechtstreeks aan de Productie Manager of de Voorman van jouw afdeling.

Kerntaken zijn:

 • Leiding geven over +/- 20 Fulltime Employees
 • Planning maken en realiseren, zowel productie- als personeelsplanning
 • Managen van verzuim
 • Aansturen en opleiding verschaffen aan operatoren/productiemedewerkers
 • Ondersteuning productie en oplossen storingen

Dit krijg je

Wat kun je verwachten?

 • Contract voor bepaalde tijd met de intentie op een vaste aanstelling
 • Een salaris tussen de €2.300 - €2.800 afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 13% ploegentoeslag
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Interne opleidingen en cursussen

Dit ben je

Wat verwachten wij?

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt leidinggevende ervaring binnen een productiebedrijf
 • Het bezit van een Operator A of B diploma is een pré
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je woont in de omgeving van Tilburg of Eindhoven

Hier ga je werken

Dit bedrijf in Hapert (NL) is al meer dan 50 jaar specialist in ontwikkeling en productie van Underbody Coatings, (anticorrosie, steenslag, geluidsdempend), lijmen en afdichtingen. Wij ontwikkelen en produceren volgens de laatste technologieën en (milieu-)technische normen en volgens de meest recente veiligheidseisen. Onze voornaamste markt is de automotive industry; OEM en Aftermarket en Special Vehicles. Verder leveren wij aan de bouw (facades, dak, etc.) en industry (roestwering, dampremmers en speciale afdichtingen).

Het betreft altijd markten waar hoge eisen gesteld worden aan constante kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn zij gewend aan snel veranderende regelgeving in de Chemische Industrie, in E.U.-verband (REACH), maar ook op wereldniveau. Naast eigen formulaties bieden zij haar klanten ook de mogelijkheid op eigen recept te produceren, zgn. “Loonfabricage” of “Toll Manufacturing”. Uiteraard gebeurt ook dit volgens de laatste normen en onder onze strikte veiligheidsprincipes.

Interesse?

Om te beginnen solliciteer jij bij ons op deze vacature. Vervolgens nodigen wij jou uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en bespreken we de vacature en jouw wensen. Als alles naar wens is stellen we jou voor bij het bedrijf en wie weet heb jij snel een toffe baan te pakken!

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan via de button of stuur je cv naar perryhendriks@werktalent.com. Neem bij vragen gerust contact met ons op via 040 303 09 80

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent