Montagemedewerker hout

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Boxmeer
Salaris € 2000,- tot € 2350,- per maand
Direct naar:
Jij werkt het allerliefste met jouw handen en vindt het juist fijn om op verschillende plekken te werken. Beschrijf ik jou? Dan moet jij vooral eens naar deze vacature kijken!

Dit ga je doen

Jij werkt niet graag op één plek maar vindt het fijn om onderweg te zijn. Dat is mooi! In deze functie houd jij je namelijk bezig met het motneren van houten trappen bij verschillende opdrachtgevers. Dit zijn zowel particuliere- als zakelijke klanten. Iedere dag is dus anders, wat het werk leuk en divers maakt!

Dit krijg je

Zie jij jezelf wel aan de slag gaan in deze afwisselende baan waar je elke dag lekker op pad gaat? Daar HOUT jij dan het volgende aan over:

  • Startsalaris tussen de €2.000 - €2.350 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring
  • Netto reiskostenvergoeding
  • Fulltime werk voor lange tijd
  • Contract voor bepaalde tijd wat opgevolgd wordt met vast contract bij gebleken geschiktheid
  • Leuke, diverse baan bij een familiebedrijf

Dit ben je

Eerder aan het werk geweest als bijvoorbeeld productiemedewerker, houtbewerker, montagemedewerker? Of ben jij technisch aangelegd? Dan kan dit zomaar de perfecte baan voor jou zijn! Verder is het wel nog belangrijk dat jij:

  • Woonachtig bent in de omgeving van Nijmegen, Cuijk of Boxmeer
  • Jij bent praktisch en oplossingsgericht ingesteld

Hier ga je werken

Deze organisatie is een echt familiebedrijf, waar nu de derde generatie aan het roer staat. Vroeger gestart in een kelder maar over de jaren uitgegroeid tot een werkplaats met mooie showroom. In de werkplaats worden de producten met alle zorg en aandacht gemaakt waarna deze gemonteerd worden bij zakelijke en particuliere klanten, voornamelijk in het midden en zuiden van ons land. Doordat het een klein familiebedrijf betreft, is er voldoende oog en aandacht voor jou als mens en medewerker.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent