Monteur buitendienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Je werkt veel buiten en alle kinderen zijn blij met jou! Jij zet elke dag prachtige speeltoestellen in elkaar, op allerlei verschillende plaatsen in Nederland.

Dit ga je doen

Op de afdeling assemblage, maken ze wel honderden verschillende speeltoestellen, sporttoestellen en onderdelen daarvan. Deze zijn veelal opgebouwd uit houten palen en (gerecycled) kunststof welke door de assemblage op maat op maat worden gemaakt door ze voor te boren / assembleren. Jij gaat dagelijks op pad om de stevige, gekleurde toestellen uiteindelijk veilig op de locatie van de klant / gemeente te installeren. Dit zijn vaak binnen of buiten speeltuinen, speelplaatsen of parken en andere buitenruimtes. Het leuke is dat je de producten die je maakt door heel Nederland zo maar tegenkomt!

Dit krijg je

In deze vrije buiten-baan werk je toe naar een vast contract (voor onbepaalde tijd). Wat schiet jij ermee op?

  • Een prima salaris
  • Een mooie nieuwe (fulltime) uitdaging waarbij je veel in de buitenlucht werkt
  • Je werkt met je handen en je plaatst mooie toestellen waarmee je veel grote en kleine mensen blij maakt!
  • Werken bij een warm bedrijf met een fijne sfeer
  • Een baan waarbij je elke dag met veel plezier op pad gaat!
  • Een goede overwerkregeling!

Dit ben je

Behalve dat je goed met je handen kunt werken, vind jij het belangrijk dat de kwaliteit van je werk altijd goed is. De veiligheid van de gebruikers staat altijd voorop! Zie jij jezelf als monteur in onderstaande?

  • Je bent graag onderweg en werkt graag buiten
  • Je bent betrouwbaar en verantwoordelijk
  • Je gaat met plezier naar je werk en hebt een positieve instelling
  • Je maakt mensen graag blij, en krijgt daar goed voor betaald!
Woon je in de regio Breda, Tilburg, Oosterhout, Raamsdonksveer, Waalwijk, Werkendam, Gorinchem, Almkerk, Hank, Nieuwendijk, Sleeuwijk, Giessen en Dussen? Heb je ervaring in de assemblage of montage, of in de bouw of bij een afbouw- of klussenbedrijf, of als technisch productiemedewerker of kom je vanuit een technische functie? Of heb je nog geen technische ervaring qua werk maar sleutel je wel graag aan je fiets, scooter of je computer? Dan kun je ook gewoon reageren!

Hier ga je werken

Samen met je collega’s leveren jullie speeltoestellen en sporttoestellen op, en alles wat daarmee te maken heeft. Super leuke producten waarmee kinderen in hun vrije tijd lekker vrij (buiten) kunnen spelen. Met meer dan 100 collega’s zorgen jullie er samen voor dat alle producten goed en veilig in elkaar worden gezet en veilig op de juiste locaties worden geplaatst. Bij ons verdien je niet alleen een goed salaris en ga je met plezier naar je werk, maar je hebt ook nog een baan waarmee je veel andere mensjes blij maakt!

Interesse?

WerkTalent Altena ondersteunt ‘jouw nieuwe werkgever’ in de zoektocht naar ‘jou’!

Wij schakelen snel en plannen na jouw sollicitatie meteen een gesprek met je in. In dit gesprek bespreken we jouw ambities en wensen en natuurlijk het bedrijf en de functie, om te kijken of er een match is! Vervolgens introduceren we je meteen bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de procedure, op weg naar jouw nieuwe baan.
Naast deze begeleiding in deze procedure werken wij – als jij dat wilt - ook graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We kijken bijvoorbeeld met jou mee of er behoefte is aan een opleiding of cursus. Of stopt jouw nieuwe baan onverwachts, waar we natuurlijk niet van uitgaan? Dan helpen wij jou direct bij het zoeken van een nieuwe geschikte baan!

Geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact met mij op of klik op de solliciteer knop hieronder!

Je kan mij Bellen, Mailen of Whatsappen via sherastigter@werktalent.com, 06-13249149. Tot snel!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent