Lasser (MIG/MAG)

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Venray
Salaris € 2400,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Lasser? Dan MAG jij zeker snel verder kijken, want grote kans dat deze vacature perfect is voor jou!

Dit ga je doen

Als MIG/MAG Lasser in de techniek werk jij voornamelijk met staal. In deze functie houd jij je bezig met het samenstellen van constructieonderdelen voor chassis, opleggers, trucks en carrosserieën. Jij bent verantwoordelijk voor het samenstellen en lassen van de diverse stalen onderdelen en tevens leg jij de constructieve basis voor de eindproducten. Een leuke, afwisselende en zelfstandige functie dus!

Dit krijg je

Dus het lijkt jou leuk om binnen een gedreven, gezellig en kundig team als Lasser aan de slag te gaan? Dan staat daar natuurlijk ook wat tegenover! In deze functie krijg jij:

  • Startsalaris tussen de €2.300 en €3.000 bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring)
  • Reiskostenvergoeding
  • Direct, of na 6 maanden, contract bij de opdrachtgever
  • Fulltime baan
Deze functie betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband om samen te bekijken en ondervinden of er van beide kanten een klik is. Is deze klik er en zijn jullie allebei positief? Dan is er kans op een vast contract!

Dit ben je

Sta jij al helemaal te popelen om aan de slag te gaan? Dat MAG natuurlijk! Wel is het nog belangrijk dat jij:

  • Vaardig in tekeninglezen
  • Beschikt over LBO/MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met MAG-lassen (ervaring met MIG-lassen is ook heel fijn, maar geen must!)
  • Woonachtig in de omgeving van Venray

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is dé specialist in de productie van chassis en carrosserieën. Het bedrijf zorgt er continu voor dat zij voldoen aan de strenge veiligheids-, arbo-en kwaliteitseisen. Tevens is vernieuwing en verbetering een grote pijler binnen de organisatie. In het R&D center worden producten ontwikkelt met inzet van de nieuwste materialen en oplossingen om ervoor te zorgen dat de producten ook daadwerkelijk doen wat de opdrachtgever belooft.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent