Procesoperator

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij graag met je handen bezig is een omgeving met machinelijnen?

Dit ga je doen

Als aankomend operator ben jij verantwoordelijk voor jouw machine. In de hal staan diverse machines, die ieder specifiek per klant en partij wordt ingesteld voor de juiste samenstellingen. Elke machine is essentieel voor het productieproces en om dit proces te optimaliseren, ben jij als operator verantwoordelijk voor dit proces. Je bewaakt je kwaliteit en corrigeert waar nodig. Dit doe je niet abrupt, maar in overleg met je collega's op de werkvloer.

Naast het instellen, controleren en bewaken van de kwaliteit, voer je trays in en in overleg de samenstellingen van de orders. Je stapelt de producten op en verpakt deze. Dit doe jij in een zo een schoon mogelijke omgeving (die jij zelf schoon houdt), zodat er zo min mogelijk belemmeringen zijn in het proces. Ook help jij de afdeling logistiek waar nodig met de orders en spring je af en toe op de heftruck.
In deze functie ben je niet bang om vieze handen te krijgen, je bent flexibel inzetbaar en je vindt het niet erg om veel te werken.

In de drukke periodes, wordt er gewerkt in ploegendienst, de tijden hiervan zijn van 07:00 uur - 15:15 uur en van 15:15 uur - 23:00 uur

Dit krijg je

Als operator ga je fulltime aan de slag in een vaste baan, intern hanteren zij een werkweek van 38.75 uur en werken zij in hele drukke periodes met tweeploegen (ochtend en avondploeg). Je komt terecht in een team van gezellige en gedreven collega's, die graag met ze allen op de vrijmibo samen komen (vrijdagmiddagborrel) voor een hapje en een drankje. Een mooi startsalaris van €2235 bruto per maand met interne doorgroeimogelijkheden. Na een uitzendperiode staat er een mooi contract voor je klaar. Ook kun je tweemaal per jaar een uitje met het team verwachten (mochten de omstandigheden dit toelaten).

Dit ben je

Wat breng jij met je mee?
Als operator ben je fysiek in goede conditie en vind je het niet erg om vieze handen te krijgen tijdens het werk. Je bent flexibel inzetbaar, dit in verband met de ploegendiensten en beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Tevens beschik je over eigen vervoer, aangezien de locatie moeilijk te bereiken is met het openbaar vervoer.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever heeft een productielocatie in Hoek van Holland die zich bezig houdt met het ontwikkelen, produceren en verkopen van substraten en plantpluggen voor de tuinbouw. Het team bestaat uit collegiale en informele individuelen die allemaal van een geintje houden. Ze beschikken over meerdere locaties, maar voor de locatie in Hoek van Holland (in de buurt van regio Westland en Maassluis/Vlaardingen) zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een fulltime procesmedewerker.

Wil jij fulltime aan de slag als procesmedewerker, een startsalaris van €2235 per maand verdienen én ben je woonachtig in Regio Westland / Hoek van Holland? Reageer dan snel!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent