Monteur Assemblage

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Venray
Salaris € 2400,- tot € 3100,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag hecht samen met jouw team? En heb jij ervaring in de techniek? Dan is dit jouw kans!

Dit ga je doen

Als Monteur assemblage werk jij hecht samen met jouw team. Daarom is het belangrijk dat jij flexibel en collegiaal bent! Samen met jouw team stel jij carrosserieën op aanhangwagens, opleggers en truckchassis samen. Het samenstellen van deze carrosserieën en voertuigen gebeurd mechanisch. Als team bouwen jullie een voertuig van begin (aanlevering van chassis) tot eind (aflevering totaal product aan klant) op.

Dit krijg je

Lijkt het jou wel wat om nauw samen te werken met jouw team en samen vol in te zetten voor het neerzetten van jullie product? Super! Maar allemaal leuk en aardig, dit doe jij natuurlijk niet voor niets! Jij krijgt hiervoor:

  • Salaris tussen de €2.400 en €3.100 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring
  • Reiskostenvergoeding
  • Direct op contract bij opdrachtgever of na 6 maanden
  • In eerste instantie tijdelijk dienstverband met kans op vast contract na gebleken geschiktheid
  • Fulltime werk voor lange(re) tijd

Dit ben je

Ben jij die vlotte, enthousiaste en gemotiveerde doorzetter met ervaring in de productie of bijvoorbeeld als lasser? Dan kom ik heel graag met jou in contact! Verder is het nog belangrijk dat jij:

  • LBO/MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met MIG-lassen (van aluminium)
  • Vaardig in tekeninglezen
  • Woonachtig in Nijmegen, Boxmeer of Venray

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is dé specialist in de productie van chassis en carrosserieën. Het bedrijf zorgt er continu voor dat zij voldoen aan de strenge veiligheids-, arbo-en kwaliteitseisen. Tevens is vernieuwing en verbetering een grote pijler binnen de organisatie. In het R&D center worden producten ontwikkelt met inzet van de nieuwste materialen en oplossingen om ervoor te zorgen dat de producten ook daadwerkelijk doen wat de opdrachtgever belooft.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent