Logistiek- en productiemedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2350,- per maand
Direct naar:
Wil je 2022 goed beginnen? Doe je graag productie- of logistiek werk en zoek je een baan voor langere tijd? Voor een aantal mooie opdrachtgevers in de omgeving van Gorinchem zijn we op zoek naar productie- en logistieke medewerkers. Lees snel verder!

Dit ga je doen

Als productiemedewerker heb je afwisselende taken. Denk bijvoorbeeld aan productiewerkzaamheden, kwaliteitscontroles en het inpakken van goederen. Ben je meer van het logistieke werk, dan ga je als logistiek medewerker goederen laden en lossen, orders klaarzetten en administratieve werkzaamheden uitvoeren. Het werk doe je natuurlijk samen met je collega’s, maar je bent ook zelfstandig aan het werk. Het is bij beide functies mogelijk om in dagdienst te werken of in twee ploegen.

Dit krijg je

Deze opdrachtgevers in de omgeving van Gorinchem bieden een uurloon tussen de €10 en €13,50 en je krijgt een reiskostenvergoeding. Daarnaast werk je binnen een leuk team van gemotiveerde collega’s.

Dit ben je

Je bent op zoek naar een baan voor langere tijd. Deze opdrachtgevers zijn namelijk op zoek naar medewerkers die voor de langere termijn bij ze aan de slag gaan. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving van Gorinchem. Je vind het niet erg om in dagdienst of in 2-ploegendiensten te werken.

Hier ga je werken

Het zijn stuk voor stuk mooie opdrachtgevers in de omgeving van Gorinchem. Voor meer informatie over de bedrijven neem je contact op met mij, Esmey, via onderstaande contactgegevens!

Interesse?

Hopelijk is jouw interesse gewekt en kan je niet wachten om bij ons aan tafel te zitten! Je hoeft alleen nog maar op de solliciteerknop te drukken! Heb je toch nog wat vragen? Dan mag je mij, Esmey, bellen of mailen op 06-19476246/ esmeydehaas@werktalent.com.

Deel via social media:
Esmey de Haas

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent