Chauffeur (C rijbewijs)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Het jaar 2021 is bijna voorbij. Tijd om even een stapje terug te doen, genieten van de kerstdagen en jezelf klaar te stomen voor 2022! Hoe kun je het jaar beter beginnen dan met een nieuwe baan als chauffeur? Lees snel verder!

Dit ga je doen

Voor onze opdrachtgever in Gorinchem zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs die in 2022 staan de popelen om weer aan de slag te gaan. Dus ben jij in het bezit van een geldig Code 95 en een geldig C Rijbewijs? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij Waardlanden zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs die op zoek zijn naar een baan in de regio van Gorinchem. Wat ga je doen zul je denken? 'S ochtends begin je de dag met een lekker kopje koffie met je collega's. Ondertussen krijg je je route te horen en zoek je jouw bijrijder op als je deze nodig hebt! Heb je je koffie op? Dan is het tijd om richting de vuilniswagen te lopen. Als chauffeur bij Waardlanden wordt je zoveel mogelijk allround opgeleid, dus deze wagen zal niet altijd het zelfde zijn. Het zou best kunnen dat je een periode achterelkaar op de zijlader, achterlader of autolaadkraan wordt ingezet, echter wanneer het nodig is kan dit ook (tijdelijk) veranderen. Dit houdt je werk wel zo gevarieerd! Je gaat op pad om het benodigde afval op te halen: grofvuil, oud papier, bedrijfsafval, huisafval of ondergrondse containers behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Kort samengevat:
 • Het besturen van de aan jou toegewezen vrachtwagen;
 • Het ophalen van diverse soorten afval;
 • Wanneer nodig een bijrijder mee.

Dit krijg je

Waardlanden werkt volgens de SWGO (Samen Werkende Gemeentelijke Organisaties) CAO. Hierdoor gaat het niet alleen om een leuke full time vaste baan bij een mooi bedrijf, maar zijn ook de arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk!

Zo heb je bijvoorbeeld recht op:
 • Een salaris tussen de €2300,00 en €2700,00 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime werkweek;
 • Reiskostenvergoeding a €0,19 per km;
 • Vast werk met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een goede regeling voor eventuele over- en toeslaguren;
 • Een goede werksfeer;
 • Gunstige werktijden in dagdienst;
 • Wekelijks koffiegeld.

Dit ben je

Wij vinden het erg belangrijk dat iemand full-time beschikbaar en gemotiveerd is!

Daarnaast vragen we:
 • In het bezit van rijbewijs B en C;
 • In het bezit van code 95;
 • Enige jaren ervaring met het werken als kraanmachinist of chauffeur;
 • Ervaring als chauffeur autolaadkraan is een pré.

Hier ga je werken

WerkTalent werkt al jaren, als vaste partner, samen met Reinigingsdienst Waardlanden. Waardlanden, gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht), verzorgt de afvalverwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen (zoals papier en glas) voor ruim 70.000 huishoudens in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, Leerdam en Vianen. Ook kunnen de inwoners gebruik maken van de diverse afvalbrengstations. Maar daar stopt het niet! Zo zijn ze ook verantwoordelijk voor: strooiwerk, veegwerk en diverse werkzaamheden in de groenvoorziening. De werkzaamheden zijn zoveel mogelijk gericht op het hergebruiken van grondstoffen en het voorkomen van (rest)afval. Afvalscheiding en recyclen zijn daarbij belangrijke pijlers!

Bij Waardlanden hangt een prettige werksfeer. Met elkaar wordt er hard gewerkt om het werk af te krijgen, maar er is ook zeker ruimte voor een dolletje! Iedereen wordt warm ontvangen, of je nu tijdelijk komt of voor de lange termijn. Hierdoor voelen de meeste mensen zich er gelijk thuis.

Interesse?

WerkTalent Gorinchem werkt al jaren samen als vaste partner van Waardlanden. Wij zijn voor hen dan ook regelmatig op zoek naar een voltijd chauffeur C. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Hierbij zullen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. In dit gesprek bespreken wij jouw wensen, ambities, de organisatie en de functie. Als hier een match ligt, dan stellen we je graag voor bij Waardlanden. Wanneer ook zij na een gesprek enthousiast zijn dan kun je lekker aan de slag en mogen wij je van harte feliciteren met je nieuwe baan!

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct via de button hieronder, bel of app naar Esmey de Haas: 06-19476246 of stuur een mailtje naar: esmeydehaas@werktalent.com

Deel via social media:
Esmey de Haas

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent