Planner intermodaal

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Roosendaal
Salaris € 3500,- tot € 5000,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag voor een marktleider? Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij jouw prive en werk leven perfect in balans is? Kan dat als planner? Zeker solliciteer direct via onderstaande link!

Dit ga je doen

Binnen deze functie ben jij volledig zelfstandig verantwoordelijk voor de tankcontainer transporten door geheel Europa. Ter ondersteuning kan het zijn dat een collega planner of junior planner jou zal ondersteunen in jouw werkzaamheden, maar jij blijft zelf altijd de eindverantwoordelijke.
In jouw werk onderhoudt jij dagelijks het contact met klanten en andere stakeholders in het proces, denk hierbij aan rail of wegvervoerders, om zodoende het transport van de containers zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Binnen deze functie heb jij de volledige verantwoordelijkheid over jouw eigen werkzaamheden, uiteraard overleg je zaken met collega's, spar je vaak met je collega's, maar jij blijft ten alle tijden eindverantwoordelijke over jouw werkzaamheden.

Kortom een uitdaging waarbij vrijheid, verantwoordelijkheid, professionaliteit en ambitie met elkaar verweven kunnen worden.

Dit krijg je

Je komt te werken binnen een internationaal bedrijf, wat lokaal opereert als een echt familiebedrijf. Er zijn dus korte lijnen, een prettige werksfeer en veel ruimte tot ontwikkeling.
Daarnaast ontvang jij:
 • Salaris op basis van CAO beroepsgoederenvervoer, tussen de €3500,- en €5000,- bruto in de maand;
 • Een goede verhouding tussen werk en privé, thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
 • Reiskosten volgens CAO;
 • Veel ruimte om intern door te groeien binnen de organisatie;
 • Direct een contract bij onze opdrachtgever, met uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd;
 • Eventuele andere secundaire voorwaarden zijn in nader overleg met elkaar te bespreken.

Dit ben je

Om deze functie goed uit te kunne voeren, zijn wij allereerst op zoek naar een medewerker met ervaring in de intermodale transport branche. Verder is het van belang dat:
 • Minimaal MBO+ werk den denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, een eventuele 3e taal zou een pré zijn;
 • Kennis van ADR stoffen is een pré;
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Breda - Roosendaal - Dordrecht of ten zuiden van Rotterdam;
 • Om de werklocatie te bereiken is het handig als je in bezit bent van eigen vervoer.

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een internationaal gevestigde naam, met toch een enorm familiaire sfeer. Een hecht team van medewerkers zorgen er dagelijks voor dat de containers zo perfect mogelijk getransporteerd worden door geheel Europa.
Binnen de organisatie wordt uiteraard hard gewerkt, zoals overal, echter is er hier wel oog voor de medewerkers. Vanuit de organisatie wordt er goed meegedacht met de medewerkers, zowel in ontwikkeling, thuiswerken als overige zaken.

Interesse?

Binnen de sollicitatieprocedure kom je als eerste op gesprek bij WerkTalent Halderberge, wij spreken de verdere vacature dan door met jou om te kijken of het aansluit bij elkaar.
Vervolgens zal er een kennismaking ingepland worden bij de opdrachtgever, waar jij dan een gesprek zult hebben met de directeur en eventueel een collega met wie je samen zult moeten gaan werken.

Heb je interesse? Solliciteer dan via onderstaande gegevens.

Jesper van den Berg
06-49908104
jespervandenberg@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent