Technisch productiemedewerker

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Groot-Ammers
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Wil jij opgeleid worden tot vakman/vrouw bij Alara-Lukagro? Wij zijn op zoek naar mensen met twee rechterhanden en een gezonde dosis motivatie.

Dit ga je doen

Als technisch productiemedewerker start het proces bij jou! Jij bent namelijk, samen met jouw directe collega’s, verantwoordelijk voor het produceren van plaatstalen onderdelen die op de volgende afdelingen worden samengesteld tot akoestische installaties.

In een bijzonder schone werkplaats met ruim opgestelde werkstations die voorzien zijn van goed onderhouden Safan kantbanken, stel je de CNC machine in. Vervolgens plaats je het plaatstaal en begeleid je het buig/kant/zetproces. Natuurlijk krijg je alle tijd om het bedienen van de Safan kantbank eigen te maken en onder begeleiding van een bijzonder aardige teamleider, krijg je alle fijne kneepjes van het kanten geleerd.

De plaatstalen componenten die je hebt bewerkt worden vervolgens gebruikt bij het eindproduct. Alara-Lukagro is een gevestigde naam in Nederland als het gaat om geluidsbeheersing. Samen met je collega’s bouw je aan grote projecten voor klanten over de hele wereld.

Dit krijg je

Naast een vaste baan bij Alara-Lukagro kan je rekenen op het volgende:

  • Een mooi, marktconform startsalaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Fulltime baan;
  • 38-urige werkweek met 38 vakantiedagen (25 verlof en 13 ADV);
  • Leuke bedrijfsuitjes en borrels;
  • Volop doorgroeimogelijkheden;
  • Gezellige en open werksfeer.

Dit ben je

Het allerbelangrijkste is dat je gemotiveerd bent en interesse hebt in techniek. Daarnaast herken jij je in het volgende:

- Actieve werkhouding en leergierig;
- Twee rechterhanden;
- Eigen vervoer;
- Ervaring in de metaalbewerking of buig/kant/zetproces is een pré. Dit is echter geen must! Alara-Lukagro leidt starters graag op;
- Woonachtig in de omgeving van Groot-Ammers, Gorinchem, Leerdam.

Hier ga je werken

Als specialist op het gebied van noise control solutions, werken ze met ruim 100 collega’s aan uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland. Door passie voor het vak en oprechte interesse in het vak van de klanten – die actief zijn in heel uiteenlopende markten.
Met trots werken ze aan projecten van advies en engineering, tot productie en montage. Ze realiseren complete projecten op maat. De oplossingen bestaan o.a. uit geluidsisolerende omkastingen en containers, geluiddempende ventilatiesystemen, geluidwerende deuren en geluiddempers. Daarnaast hebben zij grote spuitcabines voor het conserveren van mobiele kranen en containers.

Interesse?

Is deze fulltime baan als Technisch productiemedewerker bij Alara-Lukagro echt iets voor jou? Of heb je nog vragen?
Bel of app dan naar: 06-83579138 of stuur een mailtje: thijstlam@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent