Machinebouwer

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2500,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Sleutel je graag en ben je handig met gereedschap? Ben je op zoek naar een vaste baan waarbij elke dag anders is en heb je enige werkervaring als machinebouwer of in de technische dienst? Dan ben jij de machinebouwer die AMF Tromp zoekt!

Dit ga je doen

Als machinebouwer bij AMF Tromp werk je aan de meest high tect machines voor de industriële bakkerijen. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Samen met een gedreven team werk je aan deze projecten. De ene dag ben je bezig met het bedraden van de panelen en de andere dag ben je bezig met het monteren en assembleren van de machines, dit doe je aan de hand van een werktekening. Zijn de door jou gebouwde machines klaar? Super! Dan ga je deze high tect machines testen en stel je deze af en ben je bezig met het optimaliseren van de door jou gebouwde machine. Als de klant erom heeft gevraagd kan het ook voorkomen dat je deze machines op locatie gaat installeren. Zo is geen dag hetzelfde en zal dit werk jou niet snel gaan vervelen!

Dit krijg je

Als machinebouwer kom je te werken bij een bijzonder goed werkgever, namelijk AMF Tromp. Je mag daarnaast rekenen op:

 • Een bruto salaris tussen de €2.500,- en de €3.500,- per maand
 • Reiskostenvergoeding
 • Een zeer goede pensioenvoorziening (PME)
 • Een fulltime, vaste baan
 • Flexibele werktijden
 • 8% vakantiegeld
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. AMF Bakery Systems volgt de CAO Metalektro, hierdoor heb je bijvoorbeeld recht op 27 vakantiedagen & 13 adv dagen per jaar
 • Winstdeling
 • Initiatieven worden omarmt
 • Alle ruimte om te groeien in je functie afhankelijk van jouw ambities

Dit ben je

Heb je enige kennis van besturingstechnieken en/of elektrotechnische inzet? Mooi! Dan ben jij de machinebouwer die AMF Tromp zoekt. Daarnaast is het prettig als je in het bezit bent van:

 • Een MBO 3 of 4 diploma (Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Industriële automatisering) of relevante werkervaring in de technische dienst of machinebouw.
 • Een rijbewijs B
 • Woonachtig in de omgeving van Gorinchem, Sliedrecht, Leerdam of Culemborg

Hier ga je werken

AMF Tromp, voorheen Tromp Group, is aangesloten bij AMF Bakery Systems. AMF Bakery Systems biedt de best-in-class systeemoplossingen voor industriële bakkerijen in de hele wereld en helpt hen nog succesvoller te worden. Omdat duurzaamheid hoog in ons vaandel staat, is het dan ook niet voor niets dat de eerste industriële oven op waterstof ontwikkeld is door AMF. We helpen onze klanten graag met het verder terugdringen van voedsel- en energieverspilling. Binnen AMF Bakery Systems houden ze het snelle tempo van veranderingen in de bakkerij-industrie bij en spelen zij hierop in. AMF-technologieën brengen de bewezen prestaties van Europa's toonaangevende oplossingen voor vellen, lamineren, deponeren en decoreren, en breiden zij de mogelijkheden uit om premiumproducten te produceren zoals ambachtelijk brood en broodjes, pizza en flatbreads, gebak en croissants, cakes, taarten en meer. In Nederland werken er ruim 160 collega’s vanuit de locaties Gorinchem, Bunschoten en Nieuwleusen. De locatie waar jij komt te werken is Gorinchem.

Interesse?

Is deze fulltime baan als machinebouwer echt iets voor jou? Of heb je nog vragen?

Bel of app dan naar: 06-33378643 of stuur een mailtje: thomasdebruijne@werktalent.com

Ben je in de buurt? Dan kan je altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek!

Deel via social media:
Thomas de Bruijne

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent