Medewerker Cleanroom Nachtdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2000,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring met productie- en of assemblagewerk en beschikbaar voor 5 nachten per week? Beschik je over technisch inzicht en wil je parttime aan de slag in de hightech industrie regio Eindhoven? Lees dan snel verder en hoor ik graag van je!

Dit ga je doen

Je komt te werken in een zogenaamde Cleanroom. Een Cleanroom is een zeer schone werkomgeving. Deze ruimte is bedoeld om contaminatie in het productieproces dat in deze omgeving plaatsvindt te beperken of geheel uit te sluiten. Afhankelijk van de werkzaamheden vervul je als Cleanroom medewerker veelal de functie van assemblagemonteur of assemblagemedewerker. Iedereen met enig technisch inzicht kan aan de slag als Cleanroom medewerker.
Het assembleren van technische producten vereist ook enig technisch inzicht.
Andere werkzaamheden van een Cleanroom medewerker zijn het schoonmaken en verpakken van onderdelen.

Binnen een Cleanroom kunnen verschillende producten gemaakt worden. In een cleanroom worden producten gemaakt, zoals halfgeleiders voor telefoons, computers of ruimtevaart. Ook medicijnen worden vaak in een cleanroom gemaakt.
Daarnaast kan deze ruimte gebruikt worden om metingen of testen uit te voeren met bepaalde producten.
Een Cleanroom medewerker voert controles uit, monteert producten en leest technische tekeningen.

Het werkschema van een Cleanroom medewerker is vaak heel duidelijk. Je werkt een aantal dagen in een bepaalde dienst en daarna wissel je weer.

In deze functie werk je in een productie omgeving/ wasstraat. Je controleert uiteraard ook de producten. Daarnaast bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden als Cleanroom Medewerker uit:
 • Het reinigen van hightech parts (technische machineonderdelen) volgens instructies en protocollen
 • Het uitvoeren van montage- en schoonmaakwerkzaamheden
 • Het uitvoeren van kwaliteitsmetingen
 • Werken aan de hand van instructies en technische tekeningen
Je werktijden zijn van zondagnacht (zondag op maandag) t/m donderdagnacht van 24u00 - 06u00. Vijf nachten dus. De pauze krijg je doorbetaald!

Dit krijg je

Om succesvol te zijn in deze part time functie, beschik je al over ervaring in de Cleanroom en het liefst met het reinigen van hightech parts. 
Daarnaast vragen wij het volgende:
 • Goede beheersing van de Engelse taal, Nederlands is gewenst
 • Je werkt gestructureerd en zelfstandig
 • Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en te werken aan de hand van werkinstructies

Dit ben je

Naast het werken binnen een internationaal, gezellig en jong team in een supermoderne werkomgeving waar jij veel technische kennis en ervaring op kan doen, bieden wij het volgende:
 • Salaris tussen de € 2000 - € 2200,- bruto per maand 
 • Reiskostenvergoeding (indien meer dan 10 km)
 • Doorgroei in je functie en persoonlijke ontwikkeling
 • Wij bieden een parttime baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een gave functie binnen een mooi bedrijf
 • Woonachtig in de regio Tilburg, Den Bosch, Veldhoven

Hier ga je werken

Dit bedrijf behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al hun professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar Cleanroom Medewerkers toevertrouwd aan WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf.
Bij een positieve uitkomst introduceren we jou, plannen we het sollicitatiegesprek voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lijkt deze job jou op het lijf geschreven en ben je op korte termijn parttime beschikbaar voor vast werk?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986.
Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent