CNC Frezer/ Programmeur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2500,- tot € 3300,- per maand
Direct naar:
Heb jij CNC-ervaring (incl. programmeren One CNC) in kunststof- of metaalbewerking? Beheers je de Nederlandse of Engelse taal en ambieer je een 2-ploegen functie in een supermodern en groeiend high-tech bedrijf? Mogelijk is dit jouw kans!

Dit ga je doen

Een CNC-frezer bewerkt hout, metaal of kunststof met computergestuurde freesmachines. Met een freesmachine slijp je bepaalde vormen weg uit een bepaald materiaal.

Naast het bedienen van 3- en 5-assige CNC-gestuurde freesmachines bestaan jouw werkzaamheden als CNC-Operator bestaan uit:

• Het bepalen van de juiste werkvolgorde
• Het opspannen en vervaardigen van kunststof producten
• Het extern programmeren van de Haas bewerkingsmachines
• Het uitvoeren van kwaliteitscontroles met gangbare meetmiddelen
Daarnaast wordt verwacht dat je preventief onderhoud verricht aan de machines, gereedschappen en spanmiddelen die je gebruikt.

Verder ben je:
 • Eerstelijns inzetbaar bij aanpassingen en storingen
 • Bewaak je de productkwaliteit m.b.v. diverse meetmiddelen
 • Denk je mee over structurele verbeteringen
Je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8u00 - 17u30.

Dit krijg je

Binnen dit bedrijf krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Ze hechten veel waarde aan een collegiale en prettige werksfeer.
Uiteraard stellen zij de middelen ter beschikking die jij nodig hebt om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Het salaris is marktconform en zal in overleg bepaald worden, afhankelijk van kennis en ervaring.
Daarnaast kun je rekenen op het volgende:
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500 en €3.300 bruto
 • Reiskostenvergoeding (indien meer dan 10 km)
 • Een fulltime contract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Uitdagende moderne productietechnieken

Dit ben je

Uiteraard ben je in staat om een technische tekening op de juiste manier te lezen en interpreteren en bent bekend met vorm- en plaatstoleranties.

Verder vragen wij het volgende:
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring als CNC Frezer in kunststof- of metaalbewerking
 • Oplossingsgerichte storingsanalyse gaat je goed af
 • Ervaring met het extern programmeren van 3- en 5-assige freesmachines
 • Kennis van en ervaring met One CNC is een must
 • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal

Hier ga je werken

Werken bij dit bedrijf in Eindhoven betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende organisatie met veel internationale en betrokken collega’s. De organisatie kenmerkt zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.
Zij behoren tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Ze ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.
De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production
• Cleanroom Solutions
• Projects (ontwikkeling)
• Logistics Services

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen.
Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al onze professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.
Dagelijks worden onze medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.
Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht voor een CNC Frezer/ Programmeur in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn.
Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je wellicht bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Zoek jij een full time functie in 2-ploegen met veel afwisseling, uitzicht op vast werk en ruimte voor persoonlijke groei?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0986. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-300 99 526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent