Financieel medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Wateringen
Salaris € 3000,- tot € 5000,- per maand
Direct naar:
Ben jij nauwkeurig, goed met cijfers en verlies jij nooit het overzicht? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving waar je in teamverband aan de slag kan gaan? Dan ben jij de Financieel Medewerker die ze bij Bioworld zoeken.

Dit ga je doen

Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed pakket van diverse financiële werkzaamheden, waarbij de focus ligt op onze teeltbedrijven in Friesland en IJsselmuiden. Deze afwisselende functie zorgt ervoor dat je het ene moment bezig bent met het maken en boeken van betaalvoorstellen, en het andere moment de grootboekmutaties verzorgt. Daarnaast houd jij je bezig met het controleren en boeken van dagafschriften, inkomende facturen, creditnota’s en commissieafrekeningen. Hierbij heb je een signalerende functie en toon je oog voor detail.

Samen met jouw collega’s van het financiële team assisteren jullie de Financieel Manager bij diverse controlewerkzaamheden als het gaat om de rapportages. Dit is tevens de persoon aan wie je rapporteert.

Dit krijg je

 • Een jaarcontract (32-40 uur per week).
 • Een marktconform salaris (gebaseerd op leeftijd en ervaring).
 • Een fulltime baan met uitzicht op een vast contract uit gebleken geschiktheid.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Een prettige werksfeer in een groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s.
 • Maandelijks een box met onze eigen, verse groenten en fruit.

Dit ben je

Jij bent iemand aan wie we de financiële administratie kunnen toevertrouwen. Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en stelt kritische vragen bij het signaleren van afwijkingen in de administratie. Daarnaast ben je proactief, ben je een ster in organiseren en realiseren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Verder vinden we het volgende op jouw CV:

 • Een afgeronde MBO-opleiding in een relevante, economische richting;
 • Enkele jaren werkervaring in een financieel administratieve functie;
 • Ervaring met MS Office (uitstekend in Excel);
 • Ervaring met boekhoudpakketten, bij voorkeur met Navision;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Woonachtig in de omgeving van het Westland, Den Haag, Delft, Rijswijk of Rotterdam.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is Bioworld. Dit is binnen Best Fresh de divisienaam voor biologische groenten en fruit. Deze divisie is onderverdeeld in een handels- en teelttak. De teelttak, Quality Life Produce, is een samenwerking van verschillende biologische telers in zowel Nederland als Spanje. Onze handelstak Bioworld verkoopt wat QLP teelt.

Het teelbedrijf van Bioworld telt meerdere locaties en is gespecialiseerd in glasgroenten, zoals komkommers, paprika’s en tomaten. Door jarenlange ervaring in de biologische teelt is QLP Nederland uitgegroeid tot één van de grootste biologische telers onder glas. Toewijding, ambacht en groene vingers staan hierbij centraal!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Brent Biesheuvel. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent