Verpakkingsmedewerker Plus

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Bladel
Salaris € 1750,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring met verpakkingsmedewerker of Productiemedewerker en beschikbaar in 2 of 3 ploegen? Ben je gemotiveerd en wil je direct aan de slag? Mogelijk start jij al snel als een verpakkingsmedewerker plus

Dit ga je doen

Als verpakkingsmedewerker plus werk je samen met 4 collega's aan een verpakkingslijn van verschillende soorten vloeibare medicijnen zoals bijvoorbeeld hoestdrank. Aan deze automatische lijn worden de lege flesjes gevuld, voorzien van een dop en vervolgens van een etiket, en worden ze aansluitend samen met een bijsluiter in het doosje gedaan. Aan het einde van de lijn worden de losse doosjes handmatig in grotere dozen verpakt die op pallets worden gezet. Zodra een volle pallet is gewrapt wordt deze door de heftruckchauffeur in het magazijn gezet. Als verpakkingsoperator ben je veel aan het einde van de lijn aan het werk. Daarnaast los je eenvoudige storingen op, houd je de lijn en verpakkings werkplek netjes en houd je bij wat er wordt verwerkt. Omdat je in een farmaceutische omgeving werkt, werk je dagelijks in een stofjasje, haarnetje en mondkapje.

Let op: De functie van verpakkingsmedewerker plus kan een springplank zijn naar andere functies binnen het bedrijf waarnaar je op termijn kunt doorgroeien, zoals verpakkingsoperator, procesoperator of zelfs lijnverantwoordelijke!

Dit krijg je

We bieden:

  • Een startsalaris tussen de 1.750,- en 2.100,- per maand
  • Ploegentoeslag van gemiddeld 12% in 2 ploegen en 22% in 3 ploegen
  • 10 ADV dagen op jaarbasis
  • De kans om door te groeien in functie en in salaris
  • Een fulltime baan die uitmondt in een vast contract
  • Een erg familiaire werksfeer en meerdere jaarlijkse uitstapjes met je collega's

Dit ben je

Om voor deze mooie, fulltime baan in een twee of drie ploegendienst in aanmerking te komen, pas je in het volgende profiel:

  • Je hebt ervaring met verpakken of andere handmatige handelingen aan een machine
  • Je bent verantwoordelijk, leergierig en wilt je graag ontwikkelen
  • Je woont in de omgeving van Reusel, Eersel, Bladel en Eindhoven of maximaal 30 kilometer daarbuiten

Hier ga je werken

Werken bij dit bedrijf in Eindhoven betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende organisatie en kenmerkt zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.

Een farmaceutisch productiebedrijf met 165 medewerkers. Een unieke internationale farmacie organisatie en met ruim 30 klanten behoren zij bij de top van Europa.

Je komt te werken in een dynamische omgeving. Elke dag is anders aangezien er wel 350 verschillende product vormen zijn, verschilt de manier van produceren en verpakken bijna dagelijks. Producten die worden gemaakt vind je met name in de schappen bij drogisterijen. Denk hierbij aan neussprays, hoestdranken en anti - roos shampoos.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar verpakkingsmedewerker plus in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf.
Bij een positieve uitkomst introduceren we jou, plannen we het sollicitatiegesprek voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lijkt deze job jou op het lijf geschreven en ben je op korte termijn full time beschikbaar?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0980.
Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-44524771!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent