Timmerman / Deurenhanger

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oegstgeest
Salaris € 2500,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Aan het werk als kozijn monteur binnen een gezellige en professionele organisatie met veel ruimte voor groei in je carrière? Lees verder!

Dit ga je doen

In de functie van kozijnmonteur ga je je bezig houden met het plaatsen van deuren en kozijnen bij de klant op locatie. Je gaat op pad met een goed uitgeruste bus en vooraf ingemeten en op maat gemaakte deuren en kozijnen.

Op locatie bespreek je de uit te voeren werkzaamheden en ga je, na het verwijderen van de oude deur of kozijn, aan de gang met het plaatsen en afhangen van de nieuwe deur.

Na het plaatsen en netjes afwerken van de deur, rij je terug naar de werkplaats om je materialen voor de volgende dag in te laden.

Dit krijg je

Naast een functie binnen een gezellig en persoonlijk team wij jou een functie binnen een bedrijf dat flink aan het groeien en professionaliseren is. Hierdoor is er veel ruimte is voor jou, jouw ideeën en ruimte voor groei in de toekomst.

Daarnaast beiden wij:
 • Een fulltime functie in de dagdienst van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 16:00;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2500 & €3500, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km;
 • Beschikking over een goed uitgeruste bus met de juiste gereedschappen;
 • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Dit ben je

 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie OF een afgeronde opleiding in relevante richting (bijvoorbeeld: timmerman, machinaal houtbewerker, interieurbouw, etc.);
 • Een representatieve en klantgerichte houding;
 • Je beschikt over een rijbewijs B;
 • Woonachtig in de omgeving van Leiden, Den Haag, Hoofddorp;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Naast ervaren kozijn monteurs willen wij ook jong talent de mogelijkheid bieden om het vak van deurenhanger te leren door middel van een BBL traject. Heb jij de ambitie om het vak te leren? Stuur dan naast je cv een uitgebreide motivatiebrief waarin je ons meer verteld over je ambities en waarom jij degene bent die van dit traject een succes gaat maken!

Hier ga je werken

De Deurenspecialist is gespecialiseerd in het “turn-key” leveren en monteren van ramen en deuren voor woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren, vastgoedeigenaren en aannemers. Door hun snelle werkwijzen, professionele medewerkers en “afspraak is afspraak” mentaliteit hebben ze een groot en vast klantenbestand.

Door niet alleen de montage maar ook de productie van hardhouten deuren en kozijnen in eigen beheer te doen, zijn zij niet alleen een totaal aanbieder maar kan er ook snel geschakeld worden en is er altijd de zekerheid dat met de beste materialen gewerkt wordt.

Interesse?

Bij interesse in de functie kan je solliciteren door het versturen van je cv (in geval van BBL een motivatiebrief zoals boven omschreven) via onderstaande ‘solliciteer’ knop.

Mocht er op basis van CV en/of motivatie een goede match zijn, dan zullen we het eerste gesprek telefonisch voeren. Zijn we allebei nog steeds enthousiast na dit eerste gesprek dan zal een tweede gesprek en rondleiding gepland worden op locatie bij de Deurenspecialist.

Wij kijken uit naar jou reactie!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent