Monteur grondwatertechniek

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2604,- tot € 2809,- per maand
Direct naar:
Is werken in de buitenlucht wat jij het allerliefste doet? Krijg je energie van fysiek werk? En wil je graag aan de slag als monteur in de bronbemalingen? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

€2809 bruto per maand verdienen als monteur grondwatertechniek? En dat zelfs zonder ervaring? Onze opdrachtgever leert je het vak veel liever zelf. Door mee te lopen met diverse vaste medewerkers krijg jij de kans om je het werk echt eigen te maken.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers welke zich dolgraag willen ontwikkelen tot een allround monteur grondwatertechniek. Hoe? Door het gewoon te doen en te leren in de praktijk.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog geen idee hebt wat dit precies betekent. Daarom leggen wij je dit met alle liefde uit. Als fulltime monteur grondwatertechniek ga jij voor onze opdrachtgever bemalingen zetten. Oftewel het onttrekken van overbodig grondwater aan de grond. Dit kan op verschillende manieren. Zo bestaan er bronbemalingen, open bemalingen, spanningsbemalingen en retourbemalingen. Iedere variant is net even anders en afhankelijk van de situatie bepaald men welk soort bemaling nodig is. Vanzelfsprekend doe je dit werk niet alleen maar gezellig in teamverband. Zo ga je op pad met een ervaren monteur en leer je gaandeweg de kneepjes van het vak.

Hoe je werkdag er ongeveer uitziet? Om 06:45 start je met een lekkere bak koffie op de zaak in Den Haag. Kort daarna vertrek je samen met je collega(s) naar jullie eerste klus. Vanzelfsprekend laden jullie eerst de wagen met de benodigde materialen. Wat wellicht goed is om te weten, is dat je veelal meerdere putten per dag hebt. En wanneer jullie deze allemaal geklaard hebben rijden jullie weer terug naar de zaak. Daar lossen jullie de wagen en maken jullie deze schoon waar nodig. In de basis werk je van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 16:00 (dagdienst) maar bij drukte kan het voorkomen dat je enkele overuren draait of op zaterdag nodig bent.

Dit krijg je

Onze opdrachtgever biedt jou de ideale kans om monteur in de grondwatertechniek te worden.
Maar dat is niet alles, men biedt je ook nog eens hele mooie arbeidsvoorwaarden, namelijk:
  • Een bruto maandsalaris van €2809 o.b.v. 40 uur p/w incl ADV-vergoeding;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10 km);
  • Vast werk (fulltime) bij onze opdrachtgever;
  • Bij gebleken geschiktheid snel in dienst bij de opdrachtgever;
  • Diverse doorgroei en opleidingsmogelijkheden;

Dit ben je

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die zich dolgraag wilt ontwikkelen tot monteur grondwatertechniek (leerling). Niet door naar school te gaan, maar gewoon door te doen! Zoals al eerder aangegeven hoef je hier nog geen ervaring in te hebben. Vanzelfsprekend helpt het wel wanneer je enige affiniteit hebt met de bouw en/of grondwerk. Het betreft fysiek werk, dat moet je dus wel echt leuk vinden.

Verder stelt onze opdrachtgever de volgende eisen:
  • Betrouwbaar en sterk gemotiveerd;
  • Rijbewijs B;
  • VCA certificaat (of bereidt deze te behalen);
  • In het bezit is van eigen vervoer (auto of brommer/scooter);
  • Woonachtig in de regio van Den Haag;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van bemalingsinstallaties om zo de grond op bouwterreinen te onttrekken van (grond)water. Het bedrijf bestaat al heel wat jaartjes en is een bekende en betrouwbare speler in de markt. Binnen het bedrijf werken ongeveer 15 a 20 medewerkers. Deze werken over het algemeen al langere tijd voor hen. Vanuit de startlocatie van de opdrachtgever verricht je werkzaamheden in een straal van 60 a 100 km. Hierbij kun je denken aan de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Amsterdam en Utrecht.

Interesse?

Ben jij de enthousiaste monteur grondwatertechniek die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent!
Vragen? Bel naar 010-1437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent