Parttime callcentermedewerker

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats Geldermalsen
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Zelf bepalen hoe je een verkoopgesprek insteekt? Bij de Hotelbon kan het! Ben jij de nieuwe parttime callcentermedewerker die zij zoeken?

Dit ga je doen

Als callcentermedewerker ben je bezig met het telefonisch verkopen en promoten van de abonnementen en producten van de Hotelbon. Dit doe je in een hecht team van 20 collega’s. Er zijn een aantal keywords die in een verkoopgesprek genoemd moeten worden, maar verder mag je zelf bepalen hoe je het gesprek insteekt. Hierdoor kun jij verkopen op een manier die bij jou past! Daarnaast ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor de volledige afhandeling en zorg je ervoor dat het orderproces goed verloopt.

Heb je een abonnement of product verkocht? Dan ontvang je ook nog eens een leuke bonus! Jouw target bij de Hotelbon ligt niet hoog, dit is namelijk 1 verkocht abonnement of product per uur. Dit kan dus een mooie aanvulling zijn op jouw salaris!

In deze parttime functie voor 16 tot 30 uur per week wordt er gewerkt in verschillende diensten. Het kantoor is geopend van 09:00 - 20:00 uur, binnen deze tijden kan jij dus ook aan de slag!

Dit krijg je

Naast dat je dus een baan hebt met veel vrijheid, biedt de Hotelbon jou het volgende:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €1.700,- en €2.000,-;
  • Een parttime dienstverband, het is een functie van 16 tot 30 uur in de week;
  • Vast werk;
  • De mogelijkheid om in overleg zelf jouw vaste werkdagen in te delen;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Bonus bij iedere verkoop die je maakt, wat zorgt voor een mooie aanvulling op jouw salaris!
Heb je weinig tot geen ervaring maar lijkt dit werk je wel leuk? Ook dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Ervaring is namelijk geen vereiste!

Dit ben je

Naast dat je gemotiveerd bent vraagt de Hotelbon het volgende van jou:

  • Communicatief vaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Prettige telefoonstem;
  • Commercieel ingesteld.

Hier ga je werken

Het bedrijf waar je gaat werken, de Hotelbon, is onderdeel van Fletcher Hotels en aangesloten bij meer dan 2.000 geselecteerde hotels in Europa. Ze zitten onder één dak met het hoofdkantoor van Fletcher Hotels, gevestigd in het centraal gelegen Nieuwegein. Het is een gloednieuw en modern pand, gelegen aan de A2.

De sfeer onderling is gemoedelijk en gezellig. Daarnaast kenmerkt het team zich door de hechte groep en collegialiteit.

Interesse?

De Hotelbon heeft de zoektocht naar hun callcentermedewerker uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. Heb je interesse? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Zien we beide een klik met onze opdrachtgever, dan stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon. Na een eerste en eventueel tweede gesprek, ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar: 06 - 41 27 75 13 of mail naar bartschobben@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent