Medewerker binnendienst sportindustrie

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rijssen
Salaris € 2520,- tot € 3600,- per maand
Direct naar:
Gaat jouw hart sneller kloppen van het continue zoeken naar verbeteringen en het managen van dagelijkse verrassingen in het productie proces? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als binnendienstmedewerker houd je toezicht op het gehele proces van het maken van het product tot de daadwerkelijk aflevering bij de klant. Stel je voor: jij weet dat een klant een bestelling heeft geplaatst om hun sportvelden te verbeteren. Jij zorgt dat het proces goed verloopt, zodat op de gewenste datum geleverd kan worden. Hoe? Je hebt intern contact met je collega's van verschillende afdelingen en extern met de producenten. Jij bent dus continue in contact met verschillende partijen, om de planning in de gaten te houden, maar ook om verbeteringen door te voeren.

Je krijgt een vrije rol in een bestaand team en bekleedt een echte spin in het web functie! Je komt te vallen onder de directeur Operations.

Welke taken pak jij dagelijks op?:

 • Vertalen van het salesforecast/budget naar een hoofdproductieplan en de afstemming hiervan met verschillende in- en externe partijen
 • Het opstellen, bewaken en bijsturen van de planning - met als doel een zo soepel mogelijke op- en afschaling van productiecapaciteit (je komt te werken in een sterk seizoensgebonden branche)
 • Zorgen dat benodigde voorraden altijd aanwezig zijn zodat de benodigde eindproducten voor de klanten op tijd en volgens specificatie gefabriceerd worden
 • Je kan verder kijken dan je eigen rol. Je ziet kansen, mag deze aangeven en denkt mee. Je stelt interne en externe klanten altijd voorop. Je denkt graag een paar stappen vooruit en werkt actief mee aan professionalisering

Dit krijg je

Jouw toekomstige werkgever is groeiend. Dit biedt kansen voor jou! Daarnaast wordt het volgende geboden:

 • Een salaris tussen de € 2.520 en € 3.600 bruto per maand
 • Een afwisslende baan, geen dag is hetzelfde, in een leuk en klein team
 • Opleidingsmogelijkheden om je kennis verder uit te breiden (intern- & extern)
 • Fulltime functie voor lange termijn = vast werk
 • Uitdagingen worden er altijd geboden - zij zorgen dat jij scherpt blijft
 • Werken in een dynamische sportindustrie - jij wilt ook graag de beste zijn

Dit ben je

Ervaring met het overzicht houden - en plannen - van verschillende afdelingen is iets wat je al gedaan hebt. Jij ben analytisch en weet processen snel te doorgronden. Je bent iemand die verbeteringen durft aan te geven en door te voeren.

Ook zijn de volgende kwaliteiten op jou van toepassing: 
 • HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar werkervaring
 • Kennis/ervaring met ERP-systemen
 • Internationale ervaring (exportdocumenten)
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio van Zwolle, Enschede of Hengelo

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een organisatie die wereldwijd hun producten in de sportindustrie levert. ZIj zijn een bekende speler op de markt en doen er veel aan om hun naam hoog te houden. Zij hebben oog voor hun personeel en vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk.

Interesse?

Op het moment dat je bij ons solliciteert bekijken wij binnen een aantal dagen jouw CV. Zien wij een match met onze opdrachtgever, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit kan bij ons op de vestiging plaatsvinden of via een video call. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor de nieuwe uitdaging. Daarnaast geven wij wat extra informatie over de werkzaamheden van het bedrijf. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast, dan stellen wij je gelijk voor bij de opdrachtgever.

Is de opdrachtgever ook enthousiast over jouw CV, dan word je door hen ook uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na een positieve terugkoppeling van jullie beiden, gaan wij over tot het maken van het contract. Deze wordt digitaal voor je klaar gezet. Je kunt dan ook digitaal ondertekenen.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Bianca van Dijk via tel. 06 - 44 45 48 64. Wil je direct solliciteren, maak dan gebruik van de sollicitatieknop.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent