HR medewerker / salarisadministratie

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2300,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Werken bij een internationale organisatie waar je dagelijks veel uitgedaagd wordt? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als HR medewerker bij FAAC Automatische deuren maak je deel uit van het HR team bestaande uit zes collega’s. Samen vormen jullie een hecht team en werken jullie samen met interne afdelingen (warehouse, productie, sales). Jullie ondersteunen en adviseren deze afdelingen in het uitvoeren van het HR beleid.

Wat ga je doen?

Digitaal zijn er de laatste jaren veel stappen gemaakt, waardoor zaken snel afgehandeld kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat jij snel en efficiënt kan werken. Binnen deze functie ben je veel bezig met administratieve taken, bewaak je verzuim en verzorg je de verloning. Een afwisselend takenpakket waarin je vaak zelfstandig werkt. Uiteindelijk kan je takenpakket uitgebreid worden en kan ook een adviserende rol naar de verschillende afdelingen tot je werkzaamheden gaan behoren.

Dit krijg je

 • Salaris tussen de € 2500 - € 2900 bruto per maand op basis van 40 uur
 • Een interessante en brede fulltime HR functie met ruimte voor ontwikkeling (in functie en opleidingen)
 • Een team waar de teamspirit ruimschoots aanwezig is
 • 25 vakantiedagen, aangevuld met 6,5 ADV dagen
 • Fulltime dienstverband met uitzicht op een vaste baan
 • Werken bij een innovatief en groeiend bedrijf, jouw ideeën en wensen mogen zeker benoemd worden

Dit ben je

 • MBO/HBO werk- en denkniveau met een afgeronde HR opleiding
 • 2-3 jaar werkervaring in de HR
 • Je volgt actief de HR ontwikkelingen en je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving
 • Goede kennis van computersysteem. Er wordt gewerkt met AFAS; heb je hier geen ervaring mee, leren wij het jou
 • Woonachtig in omgeving Utrecht

Hier ga je werken

Jij gaat werken bij FAAC Automatische Deuren, ook wel bekend van Record Automatische Deuren. Ongeveer een jaar geleden zijn zij van naam gewisseld, maar de werkzaamheden en klantgerichtheid zijn natuurlijk niet veranderd!

Als onderdeel van een internationale groep, maakt onze opdrachtgever automatische deuren en poorten naar wens van de klant. Op deze manier willen zij de klant het gevoel van veiligheid bieden en ontzorgen in de dagelijkse handelingen. Door de productie deels automatisch en deels handmatig uit te voeren kunnen zij het juiste maatwerk leveren. Met verschillende regio teams van buitenmonteurs, is FAAC door heel Nederland te vinden. Het is een informele organisatie, waar je als team samenwerkt. Iets voor elkaar over hebben en samen verantwoording dragen voor het project is dus erg van belang.

WerkTalent ondersteund nu ongeveer een jaar bij de werving van personeel en wij komen graag in contact om alle werkzaamheden en functies te bespreken.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-82467899 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent